פותחת שרשור... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן בנות יקרות ...
    רציתי לעניין אתכן אני מייבא תכשיטי אופנה בעיקר שרשראות מכל רחבי אירופה ברמה מאוד גבוהה ובמחירים ממש מצחיקים וממש יפות .
    חשבתי לעניין אתכן בחוגי בית אצלכן עם שיתוף של כמה בנות ביחד באותו ערב.
    במידה ואתן מעוניינות אצלכן או אצלי להתאסף כמה בנות יחד אשמח שתחזרו אלי ונקבע 052-6695139 או פה בפורום מה שנוח לכן

שיהיה שבוע טוב ושנה אזרחית טובה לכולכן
5 תגובות
עמוד 1
  • אני כל כך לא מסתדרת עם תכשיטים ושעונים- מסכן בעלי השקיע בטבעת יהלומים איכותית ובטבעת נישואים מהודרת ביותר והללו תופסות אבק אי שם במחבוא שלהן....
    אני בטוחה שהרבה בנות דווקא אוהבות את זה- בהצלחה עם הרעיון!

• תודה רבה לילכי איך הכסא מבסוטית?
    ותבואו לבקר את והבעל והילדים
  • את הכיסא קניתי בעבור גליה, כי לשמואל יש כיסא זהה לזה שקניתי ממך. הקנאי הקטן לא מוכן לזה ודורש בלעדיות על הכיסא הזה ואפילו וויתר על הכיסא ה"וותיק" שלו בשביל לקבל את החדש. לגליה לא משנה- העיקר שיהיה כיסא, כך כמו דברים אחרים שעברו אליה מאחיה- כך גם הכיסא שלו. הכיסא מנוצל היטב ונעשה בו שימוש רב- אני ממש שמחה על הרכישה הזו!!!
    הילדים ישמחו מאוד שכפיר יבוא להתארח!! הבית גדול, מרווח, עם המון צעצועים ועם נשנושים רבים לילדים. מחכים לכם בקוצר רוח- גם לכפיר וגם להורים!!!שבוע נפלא!!!

• מקפיצה
  • זה נורא נורא נחמד ולדעתי רעיון אדיר למפגש ערב באזורים מסויימים
    במקום לצאת לבית קפה כל אחת יכולה להכין משהו ועל הדרך גם לפנק את עצמה באיזה מתנה מהבעל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה