זהו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרתי לעבודה!!!!
    ממש קשה לי לעזוב את אורימאמי שלי
13 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה לשניכן

• איזה כיף! זה יתרון גדול שיש לה מטפלת צמודה ועוד בבית שלה...
    אני כבר חזרתי לעבודה לפני חודשיים...
    הקטן אצל מטפלת מחוץ לבית, וזה לא קל... בבקרים הקפואים אני יוצאת איתו... כואב הלב

זה לא קל! אבל כיף לחזור לעבוד... באמת שכיף...

בהצלחה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• בהצלחה
  • בהצלחה ובאמת זה לא נורא עד הצהריים ועוד עם מטפלת. אני כנראה אשים את יהב עד במשפחתון אבל ליום מלא לצערי.
    מצד אחד זה כיף לעבוד כן ומצד שני נוח לי מאוד לנקות את הבית ולבשל בבוקר במקום אחה"צ או בחמש בבוקר אבל לא תמיד יש ברירה לצערינו.

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • בהצלחה רבה
  • בהצלחה לשתיכן

• בהצלחה

• שיהיה לשתיכן בהצלחה

• בהצלחה מאמי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• איך עבר היום הראשון? מילאת את הכנרת בדמעות??
    וואי זה קשההההההההההההההה
    אני חוששת מהרגע שאני אעמוד במצב שלך!
    נשיקות יקירתי! שתהיה הסתגלות קלה ומהירה!

• פייס: ortal_hori
  • בהצלחה!!! לשתיכן!!!
    ההתחלה קשה קצת אבל אח"כ לראות אותם שמחים בבוקר להכנס למסגרת החדשה עושה קצת יותר טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה