עבודה מסריחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר לא יודעת מה לעשות עם זה יותר!!!
    ויש לי עוד 4 חודשים בערך עד הלידה.....
    לא יודעת איך להחזיק מעמד ככה. נ-מ-א-ס ל-י!!!
    יש לי בוס אחד אדיוט מהתחת! פשוט בלתי נסבל
    יש לי עוד אחד שחושב שהוא הבוס שלי וזה חצי נכון
    יש עוד אחת שמשגעת אותי על 10 דקות
    ועוד אחת שהיא דווקא בסדר
    אבל 3 מתוך 4 שממררים לי את החיים זה ממש קשה

אני כל יום חוזרת הביתה בלי מצב רוח ועל סף דמעות
    נמאס לי מיזה! פשוט נמאס!

9 תגובות
עמוד 1
  • כרגע מה שיש לך לעשות זה לקחת נשימה עמוקה ו..... לנסות להתעלם ממי שאפשר כמה שאפשר.
    אל תחשבי על מה שאת מגדלת בתוכך.. אוצר מדהים!
    כל השאר ממש ממש לא חשוב
    [

• תנסי לשחק על ההריון ולהוציא חופשים או שמירת הריון....
    לפטר אותך הם לא יכולים!!!
    אז שימי ZZZZZZZ

• כל כך מבינה אותך!

הבוסית שלי פה עובדת לפי מצבי רוח ואם יום אחד היא קמה מהמיטה על צד שמאל אני חוטפת...

אי אפשר לדעת מתי היא או הבוס הגדול יעופו עליך...

אני בדרך כלל נורא נחמדה לכולם ועוד כל פעם באתי בחיל ורעדה לבקש לצאת לבדיקות היריון וכאלו... עד שקלטתי שהיא תופסת על זה טרמפ והתחלתי פשוט לשלוח לה זימונים במייל- פשוט התחלתי לקבוע עובדות בשטח.

לא יודעת עד כמה הייתי ממליצה להתחיל פתאום לשים זין על הכל כי יש מקומות עבודה שימררו לך את החיים עד שתתפטרי בעצמך (היה לי אחד כזה, נשבעת...)

פשוט לקחת נשימה עמוקה ולהיות קצת יותר אדישה לסביבתך המעצבנת (כי עצבים לא יועילו לך בהיריון, וגם האנשים מסביבך סתם יקלטו שאפשר לעצבן אותך...)

מקווה שישתפר אולי זה סתם יום רע כזה...
  • את צריכה ללמוד להתנתק ולא לקחת איתך את העבודה הבייתה !
    אני יודעת שקל להגיד וקשה ליישם אבל זה למענך ולמען הקטנציק שלך
    את יודעת שכך המצב בעבודה אז תנסי לקבל את זה כעובדה כמשהו קיים שאין לשנות אותו ופשוט לנסות לקבל את זה יותר בקלות.... כשאת יוצאת מעבודה פשוט תנסי להתנתק ממנה ולא לחשוב עליה יותר. אם קשה לך ואת צריכה לפרוק תפרקי למי שאת צריכה תוציאי את זה מליבך ותהני מהזמן שלך בבית ומהמנוחה.
    אני פעם הייתי הרבה יותר רגישה ופגיעה ועם הזמן פשוט למדתי לסנן ולקחת דברים יותר בקלות.

תתעודדי חמודה עוד כמה חודשים יהיה לך בייב חמוד ומקסים ותהני איתו מכל רגע בבית ....תחשבי על זה כל פעם שקורה לך משהו לא נעים בעבודה ....תחשבי שזה למען עתיד וורוד או תכלת (אני לא יודעת מה יהיה לך ) בעוד כמה חודשים
  • נראה לי שאצא היום קצת מוקדם יותר לקנות לי איזה 2 חולצות
  • מצוין
  • את ממש חייבת להשאר שם? בעצם משתלם לך, בגלל הדמי לידה

תחשבי שעוד 4 חודש את אומרת להם ביי ביייייייייייי

תחזיקי מעמד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה