וסת לאחר גרידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות יש לי שאלה עברתי גרידה בשבוע 7 והשאלה שלי מתי אמורה לחזור וסת ? אולי משהי יכולה להגיד לי בערך? עברתי גרידה ב5.12 .שתפו אותי.
12 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל קבלי
    שנית ווסת אמורה להופיע בין שבועיים לחודש אחרי הגרידה תעשי מעקב בטא לוודא כי התאפס ובדרך כלל כחודש לאחר מכן עושים בדיקת US למעקב

המון בריאות
  • קודם כל תודה רבה לך על מענה מהיר, קבעתי אולטרא סאונד ל8.1 האם זה לא מאוחר מדי? הבטא כבר ירדה ,הרופא אמר שאין צורך לעשות שוב מעקב בטא ,מקווה מאד שהוסת תשוב בזמן לפני גרידה היה לי מחזור סדיר ,לא רוצה שיתחיל לשחק לי. אם אני יקבל לפני תאריך של US האם אז יצתרך לדחות את האולטרא סאונד? הבנתי שבזמן הדימום הם לא בודקים. מרגישה את עצמי מאד חלשה ,אולי צריך לשתות ויטמינים לחיזוק ? אני שותה חומצה פולית לפי המלצת רופא.
  • מניסיון אישי שלי לאחר הווסת הראשונה מההפלה הווסת חוזרת להיות סדירה גג שלושה חודשים בקשר לחולשה תחזקו את עצמך עי ת**** המון ברזל
    ואכן צריך להמתין עד אחריי הווסת בשביל us
  • שוב תודה רבה לך על מענה מהיר,תודה על תמיכה. אני שותה חומצה פולית ו כנראה יקנה גם כדורי ברזל,בנתייים לא קיבלתי מאמינה לקבל עד סוף שבוע. שיהיה לכולנו בהצלחה רבה.
  • אגב לעודד אותך היום אחרי כל הזוועה הזו יש לי ילד מהממם בבית אז תהיי אופטימית
  • ,תודה לך מאמי על עידוד שלך, איזה כיף שיש אנשים שאכפת להם לתמוך ולעודד בנות אחרות ,אגב רציתי לשתף אותך אני לא יודעת אולי קראת בפורום אובדן הריון או לא ,כבר יש לי ילד בן 12 שיהיה לי בריא,זה היה הריון שני שלי לאחר 13 שנה ,נשאתי בשנית לפני 6 חודשים ,אז תתארי את הרגשה שלי שהכל נגמר ועברתי את גרידה.אגב רציתי לשאול לאחר כמה זמן לאחר גרידה או הפלה נכנסת להריון? טרם קיבלתי אני רואה שמחזור קצת מתעקב,יש קצת כתמים חומים.תודה
  • שלום לך, רציתי לשתף מנסיוני. אני עברתי גרידה לפני חצי שנה כיוון שלא התפתח טוב. עשיתי לאחר מכן 2 הזרעות ולא הצליח (למרות שכל הבדיקות שלנו יצאו תקינות) הרופא החליט לשלוח אותי לצילום רחם ובאותו חודש של הצילום נקלטתי טבעי ועכשיו אני שבוע 6 עדיין לא יודעת על תקינותו של ההריון.
    אני ממליצה לבצע צילום רחם הבנתי שזה אחד הפתרונות לכניסה להריון זה פותח הצטברות של ריר שחוסם מהזרע להגיע לביצית.
  • היי לחיוכית תודה על תגובה ,את אמת אני כבר קיבלתי ונראה איך עניינים את יתגלגלו אולי בעזרת השם לא יהיה אפילו צורך בצילום רחם,כי הבנתי שזה כואב נורא ואני וכאבים לא חברים טובים ,יש לי סף כאב גבוה מאד ,בעזרת השם נקווה לטוב.בינתיים ננסה ככה בלי יתערבות רפואית עשיתי אולטרא סאונד ,הרחם נקי וגם שאר בדיקות יצאו תקינות.לך אני מאחלת מכל הלב הריון תקין ומשעמם .
  • היי מרגו, קודם כל תרגישי טוב... מקווה שתחלימי מזה הכי מהר שאפשר,
    אני עברתי הפלה בכדורים לפני חודש ושבוע (הייתי בשבוע 11) וכבר לפני שלושה ימים הגיע לי המחזור אחרי דימומים של שלושה שבועות וששבוע היה נקי לגמרי...
    אם עשית בדיקות והכל תקין אז את יכולה כבר אחרי הווסת הקרובה להתחיל לנסות מחדש... בהצלחה...
  • הודיה גם לי היה דימום לאחר גרידה נמשך 10 ימים בערך כמו שאמרו לי בבית-חולים את מחזור קיבלתי ב6.1 ביום שישי והוא נמשך יומיים (הדימום) ואחרי זה היהו כמה ימים רק הכתמות חומות .כמה ימים המחזור הראשון לאחר הפלה נמשך אצלך? המחזור יגיע דווקא סדיר הגרידה הייתה 5.12 ומחזור יתעקב טיפה ממש( 33 ימים) .ותודה לך כמובן על העידוד וגם לך אני מאחלת הצלחה רבה .מה סיבה שעברת את הפלה אם יורשה לי לשאול? עשיתי כבר us הרחם נקי? אצלי עקב יתפתחות לא תקינה של הריון (שבוע 7).
  • המחזור עוד לא נגמר אצלי, קיבלתי ביום שלישי והסיבה להפלה הייתה כי לא נצפה דופק משבוע 9 בערך ואני בחרתי לחכות ובכ"ז לא נצפה דופק.. אבל את יודעת, זה לפחות מראה שאני יכולה להיקלט ברוך ה'.. למרות שזה היה ממש עצוב כי זה היה אחרי 9 חודשים של נסינות.. אבל אסור לאבד תקווה.. בעוד בערך תשעה חודשים פלוס מינוס נקבל מתנה בעזרת ה'!!!
  • אמן ויהיה רצון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה