-
יהיה בסדר מותק
ב"ה שהכל בסדר ושימשיך ככה!
רק מחשבות חיוביות ותפילות
-
-
חמודה!!! מחזיקה לך אצבעות שהשובבות שלך (יש לך שתי בנות, נכון?) ימתינו עוד קצת לפגישה המרגשת עם אמא ואבא... יכולה להבין את ההתלהבות שלהן, אבל בכל זאת...
-
אני מקווה שהכל יהיה בסדר ותרגישי טוב
כבר יצאת לשמירת הריון?
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
-
h.d, יקרה
קודם כל להרגע
-
avitali89- אותי שאלו אם אני מרגישה צירים...ואמרתי שאני מרגישה כאבי בטן...ורק אח"כ חיברו אותי למוניטור וראו שאכן מדובר בצירונים...
כנראה לא דיברו איתך על זריקה להבשלת ריאות כי לא מדובר התאומים....שיש סיכון ללידה מוקדמת...ובנוסף יש לי גם ריבוי מי שפיר מה שעוד יותר גורם ללידה מוקדמת...ובנוסף היה לי כבר קיצור צוואר הרחם...ככה זה שהכל ביחד.....
הלן84- עדיין לא. כנראה מחר אני אקבל עד עכשיו אני בחופשת מחלה.
yifat123- כן. שתי בנות. בתי נסיכות של אהבה!! אני מאוד מקווה שהן ימתינו כי ללדת מוקדם מאוד מלחיץ אותי!
-
תרגישי טוב יקירתי
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
-
יקירה,
אני שמחה לראות שהנסיכות שלך בסדר!
גם אם תצטרכי את הזריקה הזו, היא תעזור לקטנות שלך.
תנוחי ואל תתאמצי. בבית חולים לא אמרו לך משהו לגבי מנוחה?
-
מחזיקה אצבעות שתמשכי עד שבוע 36
-
לא אמרו לי משהו לגבי במנוחה. הרופאת נשים שלי כנראה כבר תביא לי שמירת הריון...
בלעעעעעעע לא רוצה ללדת מוקדם!! אני מפחדת!!!
-
תראי, אמנם לא היתי מעולם בהריון עם תאומים,אבל יכולה לספר לך שבהריון הראשון היתי בשמירה משבוע 27 עם צירים ובסוף ילדתי בשבוע 38+0.
אם תשמרי על עצמך ותנוחי הרבה, יש סיכוי טוב שתצליחי לסחוב עוד הרבה....מאחלת לך שכך יהיה
-
רגע רגע
אני לא מעודכנת
כל זה בגלל שלא הרגשת אותם אתמול?
מה צירונים פתאום?????
-
michali_pa- אחרי שהרופא עשהלי בדיקת אולטראסאונד הוא שאל אותי אם אני מרגישה צירים אזאמרתי לו שאני לא יודעת מה זה צירים אבל יש לי מידי פעם כאבי בטן ואז עשו לי מוניטור לצירים וראו שיש לי צירונים....
-
וזה יכול להפוך לצירים צירים של לידה? תשמרי על עצמך עוד קצתתתת
-
בכל מקרה
-
מותק היו לי צירים כל ההריון מחודש חמישי וגם קיבלתי צלסטון להבשלת הריאות וילדתי בשבוע 38