מה לעשות????????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר סיפרתי שאופק לא בדיוק אוהבת לאכול...

11 תגובות
עמוד 1
  • מאמי תנשמי

• באמת? אני מקווה שיעבור לה...

בדרך כלל היא אוכלת טיפל'ה יותר..90 מ"ל בכל ארוחה..

אבל היום זה סיוט...

• מאמי שי-אל אכלה לי 60-80CC עד לפני חודש וחצי ורק אז היא התחילה לאכול 120CC וגם היא עושה לי פרצופים ותנועות עד שהיא מסיימת...
    הילדה שלך אוכלת כמה שהיא צריכה..
    אם היא לא בוכה ודורשת אוכל מה רע.? מבוגרים אוכלים אותה כמות? לא כל אחד ומה שהוא יכול....

• אני הייתי מתקשרת לבדוק אצל אחיות קופת חולים

• במטרנה כתוב שלפי המשקל שלה היא צריכה לשתות 180... איזה 180 אפילו 120 היא לא מצליחה לאכול...

יום שלישי יש לי שקילת מעקב לראות אם יש התקדמות והיא עלתה במשקל..אז אני אשאל אותה הכל!!!!!!!!!!!!!

• אולי האף שלה סתום ?
    יש גם ימים כאלה , בדיוק כמונו - לפעמים פשוט אין תאבון , ובמה הם שונים ? אני היתי מנסה לתת לה יותר פשוט , אפילו תנסי כל שעה , כמה שהיא רוצה שתאכל
  • קרה לי מקרה דומה שבוע שעבר נראה לי שזו מן תקופה כזו

• האף שלה טיפל'ה סתום...

• תשימי לה מי מלח זה יפתח לה את האף

• מאמי אל תתיחסי למה שכתוב על המטרנה.. לפי מטרנה תמרי אמורה לטרוף מזמן כבר 240 וזה ממש ממש ממש לא קורה ואני גם לא מנסה.

היא עולה במשקל? אם כן זה מה שחשוב!

בכל אופן לי היה איזה שבוע שלם שתמרי הורידה כמות מ 150 בערך ל90 .. השתגעתי מזה ואז נאמר לי שלפעמים בקפיצת גדילה יש להם דווקא ירידה בצריכת האוכל- לצורך עלייה

• שמתי לה מי מלח באף...

מיטלי אני יודעת שלא כל מה שרשום על הקופסא נכון אבל זה בכל זאת מדאיג...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה