סוג של סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביחיאתת.. כמו שהבנתם יש לי הרבה זמן פנוי כרגע וברדיו יש כל הזמן פרסומות ללאב מי... וכאילו אני חושבת על זה..מי לעזאזל יתקשר ללאב מי כדי למצוא אהבה אמיתית..
    כאילו יש שם אנשים נורמלים רגילים יענו?
    אז הסקר הוא..האם הייתן מתקשרות ללאב מי אם לא הייתם עם בן זוג?
    אתן מאמינות שישמצב שזה באמת יכול לעבוד??
20 תגובות
עמוד 1

• בגלל שאין שינוי מבחינתי בין לאב מי לבין אתרי אינטרנט והכרות וירטואלית
    ובגלל שאני ובעלי למעשה הכרנו דרך אייסיקיו
    אז אני לא פוסלת אופציה שכזאת

בת דודה שלי הכירה את בעלה דרך כזה דבר ויש להם 3 ילדים וזוגיות מאושרת והלוואי על כולנו

• סיון רציני?...וואו סחטיין..למרות שאייסיקיו זה שונה את לא מתחברת לאייסיקיו כדי להכיר אנשים..בכל מקרה סחטיין עליהם אני חשבתי כמו לי שהאנשים שמתקשרים מחפשים סתם סטוצים.. או חרדים שאין להם כ"כ אופציות..
  • תכלס לא התחברתי לאייסיקיו להכיר אף אחד ובדיוק כמוך לא האמנתי שאפשרי בכלל הכרויות באינטרנט
    תכלס לא היו חסרים לי מחזרים
    ועדיין את בעלול הכרתי ככה

• כן סיון אבל תסכימי איתי שהרב מחפשים סטוצים...
    במקרים נדירים אחד ל.... יש התאמה אמיתית ויוצא מיזה חתונה....או סוג של קשר

• לילוש במיוחד בשבילך אני פותחת סקר
    היו פה כבר כמה סקרים כאלה ונדהמתי לגלות כמה מהבנות פה הכירו את הבעלים שלהן באינטרנט

• הכירו באינטרנט זה שונה מאתר הכרויות...
    באינטרנט זה דרך הפייס דרך האיסיקיו דרך צ'ט...קרה במקרה נתקלו במישהו חמוד התפתחה אחלה שיחה נפגשו והם נשואים באושר...
    אתר הכרות זה באתר שמים תמונה ומחכים לתגובות...

• הבנתי
    וואלה לא יודעת מה לומר לך
    בכל אופן פתחתי סקר

• היו מקרים

• אההה סיון את לא מחפשת סטוצים??
    כי דווקא את נראית אחת כזאת שכן.............................................................................................................................................................................
    חחחחחחחחחחחחחחחח
    סתם כפרעלייייייך את צדיקה
  • אני לא מבינה דבר אחד
    לפי התגובות שלכן זה כאילו משהו רע?
    אז יש אנשים שככה הכירו זה עושה מהם פחות ממישהו אחר?
    אני באמת לא מצליחה להבין מה רע בדרך הזאת ואם מישהו בוחר בדרך הזאת.

• דוד שלי הכיר את אישתו בסוג של לאב מי, הם יחד כבר שמונה שנים ויש להם ילד.
    ואני הכרתי את בעלי באתר הכרויות באנטרנט, נרשמתי סתם ויצאתי עם אהבה!

• סיון זה מממש לא רע להפך אמרתי שאני לא שוללת...
    אבל הרוב שם מחפשים סטוצים....

• פעם כשהייתי בת 16 (לפני דורי דורות) ורק התחברתי ואינטרנט ..אני זוכרת שזה היה נחשב בושה וחננה שהייתי יושבת ומתכתבת באינטרנט..
    הנושא של להכיר מישהו באינטרנט היה טאבו..כאילו רק לוזרים עושים את זה.
    גם את בעלי הכרתי בסוג של אתר הכרויות..לא באתי לשם עם סיבה של למצוא מישהו.. אלא סתם להתכתב ולהעביר זמן..והנה...אנחנו ביחד 7 שנים.. מכירים 10.
    יש לי חברות שהכרי באינטרנט שיתנו לי את הנשמה היום.
    וחברים גברים שהכרתי באינטרנט ואנחנו ממש חברה בהיו מסתובבים ביחד לפני שיצרנו משפחות והתסגרנו בבתים..
    היינו נוסעים ביחד לחול וכולה הכרנו באינטרנט.
    היום זה משהו שהוא מאוד לגיטימי..כשאני הכרתי את כל האנשים האלו זה היה ניראה מוזר וחנוני..אבל יש לי ממש חברים לחיים תודות לאינטרנט.
    וכמובן את בעלי שלא הייתי מכירה בלי האינטרנט כי לא הסתובבנו באותם מעגלים.
    ד"א בחוץ הייתי מכירה רק חרמנים, נרקומאנים וסטוצים(שלא קיבלו כלום, אבל לא אומר שלא ניסו) ועוד דפוקים למיניהם...ואני גרה באשדוד...לא עיר מי יודע מה נרקומאנית ופושעת..
    עבדה את האנשים הטובים הכרתי באינטרנט.

דברו איתי בפייסבוק

• האמת? גם אם זה נשמע הזוי, שמעתי על הרבה אנשים שהכירו בדרכים האלו והיום נשואים באושר, מסתבר שיש גם הרבה מקרים שזה כן עובד
  • לא שאני משתחצנת או משהו כזה (כי אני כן)
    לא צריכה את הלאב מי הזה חחחח

• האמת שאני בכלל לא שוללת...
    האמת... אני ובעלי הכרנו דרך מעריב לנוער... חחח אומנם לא במחשב אבל גם דרך מוזרה... אז לא היה לי אינטרנט נראה לי חחחחחחחחח הכרנו כשהייתי בכיתה י...

• מעריב לנוער בהתכתבויות????
    ייאאו איזה ישן זה חחחחח

אבל מגניב לאללהה

• ממש לא
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • אני לא אוהבת את השיטה הזו
    אבל אני אכן מאמינה שניתן למצוא גם שם אהבה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה