סקר חשוב במיוחד בשביל לילוש בהשראת אליה מהעוגב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך הכרתן את הבעל?
    אני הכרתי דרך אייסיקיו
    הוא היה בשם משתמש נילס ואני אוגי
    פנה אלי אמר לי "אוגי שנים לא נפגשנו" ואז שנה וחצי דיברנו דיברנו דיברנו דיברנו שיחקנו אייסיקיו (סליחה קרעתי לו את הצורה באייסיקיו).
    הבהרתי לו שאני לא מחפשת גבר באינטרנט ושהמרחק ביננו בטח לא יאפשר לזה לקרות (הוא מירושלים אני מחיפה)
    יום אחד הייתי בתל אביב למטרת מסיבת שחרור של חברה. הוא היה בתל אביב מהעבודה. וככה פשוט נפגשנו מאולתר.
    היינו בדייט ראשון משהו כמו 6 שעות.
    והשאר היסטוריה.
    בהזמנה לחתונה היו משפטים מהשיר "זוג משמיים"
    וזה גם היה שיר הכניסה לחופה.

תראו את המילים:
    בחיוך שלך ראיתי את כל העולם
    מהמם והורס מחמם מפייס ומשגע
    במבט שלך ראיתי את הכחול של הים
    מתגלגל ורוכש מפתה ולוחש ונוגע

וידעתי שהיה שווה לחכות
    כי יש דברים כתובים בשמיים
    ואם הייתי הולך עוד שנים ארוכות
    הייתי שוב מגיע אלייך

אם נועדנו זה לזו נגד כל הסיכויים
    שום דבר לא יעזור אהיה שלך ואת שלי

במגע שלך הרגשתי את האושר המושלם
    ממלא את נפשי ועולה אל ראשי ופוגע

וידעתי לא לשווא בזבזתי כוחות
    כי אנו שנינו זוג משמיים
    ואם הייתי מתפזר לארבע רוחות
    הייתי נאסף שוב אלייך

וידעתי שהיה שווה לחכות
    כי יש דברים כתובים בשמיים
    ואם הייתי הולך עוד שנים ארוכות
    הייתי שוב מגיע אלייך

27 תגובות
עמוד 1
  • אני פגשתי את בעלי בסופר..חחח הוא היה עם חברים ואני עם ידידים עשינו קניות לעל האש לל"ג בעומר.אני כמובן לא התייחסתי אליו והמשכתי בדרכי כשייצאנו הוא תפס ידיד אחד שלי ולקח ממנו את הטלפון שלי וכל השאר היסטוריה..כמובן שהידיד שלי היה אורח כבוד אצלנו בחתונה...
    [/center]
    ]
  • נראה לי אתן מכירות את זה בע"פ

• טוב אני יגיב
    הכרתי את בעלי גם כן באייסיקיו אני הייתי ירדנוש והוא היה מלאך על סמים...
    אירע שבוע קידמנו מערכת יחסים למסנג'ר ואמא שלי שיכנעה אותי לתת את המספר טלפון שלי.....
    בפגישה הראשונה גילינו שלשנינו יש את אותן אבני המזל בארנק..
    סיטרין - לכסף
    ורוזקוורץ - לאהבה
    ואז הבנו ששם זה התחיל ולאאא יגמר

השיר שלנו בחופה היה ברית עולם של מתי כספי בביצוע של מוש בן ארי...
    וזה מה שנכרת בינינו ברית עולם

• תני קרדיט ליוצרת הרעיון זה לא יפההה
  • הכרתי את בעלי דרך חברים משוטפים...

• עבדתי כמלצרית מגיל 15 בערך והיה לי חבר, הכל טוב ויפה

• אני התחלתי עם בעלי בחוף הים בגיל 16 וחצי,
    הוא היה כזה חמוד וחתיכי
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • חחחחח מה שהכי מצחיק אותי בכל הסיפור

שהוא היה הליצן של הכיתה והיה משגע את כל המורים
    אז אחרי שסיימנו יב' והתחתנו חזרתי לקחת את תעודת הבגרות
    התלהבתי עליהם שאני נשואה כבר שנה

• אני הכרתי את בעלי במסגרת ראיון עבודה . הלכתי לראות מדריך במחשבים שנחשב הכי טוב בביהס יסודי דייהנו - בעלי.
    אני בכלל לא רציתי מישהו, רק נפרדתי מקשר של 3 שנים.
    מפה לשם התחלנו לדבר ואני בכלל חשבתי הומו....
    מסתבר שלא חחחחח....
    יצאנו ומהדייט ה 3 ידענו שזה זה וצדקנו...

• חחחח סיוני ממש התרגשתי מהשינוי של שם הנושא..
  • וואו... איזה סקר...!

• הכרנו בפייסבוק. ואז הסתבר שאנחנו גרים באותה עיר
  • הכרנו דרך אתר אנטרנט.

• הכרנו בחברת תקשורת שהלכתי לעבוד בה אחרי הצבא, הוא היה החונך ה"ותיק" שלי
  • את בעלי הכרתי דרך חבר שלו.. שאת החבר שלו הכרתי באתר דומה ל"מקושרים" שכבר לא קיים.
    אחרי כמה התכתבויות יצאנו אני וחברה שלי..בעלי וחבר שלו שאותו הכרתי באתר ההוא.
    לאחר שעה וחצי אמרנו שנלך הביתה ובזה הסתיים הרומן.
    בעלי המשיך לרשום לי לפעמים הייתי אז בת 17.5 בערך.. היינו מתכתבים לעיתים רחוקות..כמה פעמים הוא בא לבקר אותי אבל סתם בתור ידיד והאמת לא עלה לי לראש שום דבר כזה שאולי הוא מתחיל איתי או משהו.
    כשהייתי בצבא וכבר התסובבנו בחבורה עם עוד כמה אנשים ליום הולדת של אחד החברים יצאתי עם ידיד שלי שרק עבר לאשדוד.
    אחרי היום הזה בעלי רשם לי הודעה באתר ההוא והתחיל ממש להתחיל איתי בצורה גלויה.. יכול להיות שהוא קינא או משהו.
    לא לקחתי את זה רציני..הוא הציע לי לצאת עם החברה לאיזה באר אחרי החזרה מהבסיס.
    יצאנו ובדרך הביתה הוא ליווה אותי ונתם לי נשיקה.
    אחרי שנה וקצת עברתי לגור איתו..ואחרי עוד 3.5 שנים הוא הציע.
    אחרי 5 חודשים התחתנו..ואחרי שנה וחמישה חודשים נולדה לנו תינוקת מהממממממת שהיום היא כבר בת שנה וחודש כמעט:)

דברו איתי בפייסבוק

• אני הכרתי את דני באינטרנט

• בואנ'ה בנותתת הפצצתן בסקרים היום

]
  • וואו קראתי הכל!!!!!!! מתה על סקרים כאלה
  • אנחנו הכרנו ב"לנסקי"- פיק אפ בר בתל אביב, שהספיק להיסגר כבר. זה היה הבר השכונתי שלי, גרתי ממש מעבר לכביש והייתי שורצת שם כל יום ואז יום אחד נכנס גברבר גבוה וחתיך ואמרתי לחברה שלי, "חכי ותראי, זה יהיה בעלי"
  • אני פגשתי את בעלי במועדון לילה

• אני הכרתי את בעלי דרך ידיד שלי שהוא היה חבר טוב שלו, אני בידיוק נפרדתי מחבר שלי,, ואז אמרתי לידיד שלי (בצחוק) תכיר לי מישהו והוא כמובן לקח את זה ברצינות,, ואחרי כמה ימים בעלי שלח לי הודעה שהוא רוצה להכיר אותי (בלי להזדהות) ואני בתגובה עניתי לו בהודעה גם אם תשלח לי עוד 200 sms אני לא יענה לך אם לא תגיד לי מי אתה

• נכנסתי לעבודה שהוא היה בה... שנאתי את העבודה. תוך שבועיים התאהבנו

• הכרתי את בעלי דרך מיכלי שלנו....
    הוא ידיד שלה ופעם אחת יצאנו והיא הציעה לו להצטרף אני הייתי אז עם חבר אחר וחוץ מ"יש לך סיגריה" לא החלפתי איתו מילה...
    אחרי שנפרדתי מהחבר ההוא חגגתי יום הולדת ומיכלי הציעה ל"ידיד שלה" להצטרף. הוא לא הגיע אבל שלח לי ברכה בפייסבוק ומאז אנחנו יחד. אגב, הוא אמר לי שכבר מאותה פעם שנפגשנו הוא ידע שאהיה שלו
    אחרי 9 חודשים עברנו לגור יחד, חצי שנה אחרי הציע לי נישואים ו-11 חודש אח"כ התחתנו.

שיר החופה שלנו היה "אורות" של אברהם טל בגרסא של מטבוחה פרוג'קט.

עשיתן לי חשק לראות את סרט החתונה שלנו
  • הייתי בסוף הלימודים שלי הייתי עובדת בחנות בגדים אמא שלו הייתה לקוחה בחנות פעם השאירה בגדים לתיקון ואז הוא בא לקחת את הבגדים
  • אני הכרתי את יניב בעלי דרך אתר הכרויות
  • הסיפור שלי הכי הזוי.....
    אמא שלי היתה עושה לו בייביסיטר כשהיה תינוק. ואמא שלו שידכה בין ההורים שלי.
    ואז בעלי ואמא שלו עלו לארץ (הוא היה בן 3) בשנת 1975
    אנחנו עלינו בשנת 1990, וההורים שמרו על קשר אז הכרתי אותו טוב טוב. אבל כמובן בגלל הפרש השנים אני לא הסתכלתי עליו והוא לא הסכל עלי.
    כשהיתי בת 19 ובצבא (יום אחרי שנפרדתי מהחברת הקודם שלי) עשינו פיקניק משפחתי / חברים והוא בא עם האופנוע שלו וזהו לא ממש היה לי סיכוי חחחחח.
    הוא התחיל איתי. מהדייט הראשון אנחנו גרים ביחד
    [

• סקר כייפי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה