זמרת המלחמות יפה ירקוני הלכה לעולמה בגיל 86 - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל הגדולים כבר אינם איתנו... שושנה דמארי עוזי חיטמן אהוד מנור.... הדור הישן והטוב הולך ונעלם. דור מופלא של יוצרים ומבצעים. ומה שלנו נותר זה להעביר את המורשת לדור בצעיר שלא זכה לגדול על האנשים הללו....
צודקת במיליון אחוז אני מאוד מקפידה להב מאוד אוהבת את השירים של עוזי חיטמן ובדיוק כמוני גם היא גדלה עליהם בנוסף ובזכות רינת אפשר לומר היא גם מאוד אוהבת את השירים של נעמי שמר
אני והבנות אוהבות את השירים שלהם. ואני מחייכת ומבסוטה שהצלחתי בקטע של השירים שאני גדלתי עליהם. עוזי חיטמן ואהוד מנור היו יוצרים שאני לא חושבת שאי פעם יקום מישהו שישתווה להם... כל כך חבל.... אלו אנשים מה שנקרא אחד בדורו...
היא כ"כ סבלה בשנותיה האחרונות, היתה חולה באלצהיימר ועוד כל מיני דברים "כיפיים" כאלה. מקווה שעכשיו שוחררה מכל מכאוביה וחזרו לה זכרונותיה והיא מרחפת באושר רב בעולם הבא.
היא מרחפת עם כל החבר'ה הטובים.... עפרה חזה נעמי שמר עוזי חיטמן אהוד מנור עלי מוהר. האגדות הלכו נשארה רק המורשת...