היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו מאושפזות מאתמול. נופר פשוט לא מפסיקה לשלשל מים בכמויות אדירות, החום שלה לא יורד מ- 39 מעלות והיא כמובן מיובשת. אה, וכי כל זה לא מספיק לתינוקת קטנה בת שנה וחמישה חודשים היא גם התכסתה בפריחה בכל הגוף.
תאחלו לנו החלמה מהירה ושיגלו מה יש לתינוקת שלי שהיא כל כך סובלת?
תודה בנות. מבטיחה שכשנצא מכאן אחזור למצב הרוח החיובי שלי ואפילו אספר לכן על היתרונות הגדולים של אשפוז בבידוד מלא. בינתיים לוקחת את החיבוקים מכן בשמחה ומעבירה את כולם לנופרי לעידוד. אוהבת אתכן
החלמה מהירה!!!
החלמה מהירה ]
זה נשמע מזעזע!
החלמה מהירה
תהיו בריאים!!!
שתרגיש טוב
אוי
ואי,אני פשוט בשוק.
אהובות,אני מאחלת לכן רפואה-שלימה,בריאות,בריאות ועוד בריאות..
ובע"ה,פעם-הבאה כשנופרי תבקר בבי"ח,זה יהיה רק כדי לבקר את אחיה/אחיותיה בע"ה כאחות בכורה וגאה בע"ה.