מוגזם! איך יוצאים מזה ??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבנים שותים סימילאק מגיל לידה ועד היום ... (אני מתפדחת לספר כי נדב כמעט בן 4)
    בחיי , יש משהו ממכר בדראק הזה ...
    אני יודעת שזה תוסף וזה נחמד וכו'.. אבל חלאס !!!!
    הגעתי למצב שהם משגעים אותי לאחרונה , הם כל היום דורשים סימילאק .. גם באמצע הלילה
15 תגובות
עמוד 1
  • אני יכולה לספר מה אני עשיתי

• את יותם גמלתי מאוד בקלות - הוא קם בלילה וביקש בקבוק - אמרתי לו שהוא מבולבל ואין.. וזהו.. ככה 3 לילות וזה נגמר
    ניצן גמל את עצמו
  • נועם נגמל מבקבוק די מאוחר , גיל 3+
    ערב אחד פשוט לא שמנו סימילאק אלא חלב. שתה בכיף.
    אחרי שבוע של חלב בבקבוק, עברנו לכוס. ושתה רק בסלון, לא במיטה. כל הטקס הזה של בקבוק ומיטה הופרד ואחרי יומיים הוא ויתר על הכוס.
    החנות שלי באטסי-בואו לבקר!!!
    http://www.etsy.com/shop/michalitay
    קוד הנחה לפורום-forum10
    10% הנחה בקנייה
  • שחר הפסיק די מוקדם וטל עדיין שותה אבל רק בקבוק אחד בבוקר.

נראה לי פשוט תפסיקי לקנות... במקום זה שישתו שוקו או משהו אחר של ילדים. או שתעשי עוד ילד ותגידי להם שסימילאק זה לתינוקות
  • אצלנו זה כבר מזמן שוקו
    פייס: ortal_hori
  • אין לך מה להתבייש מאמי שלי גם שקד עדיין מחוברת לזה לצערי הרב אבל רק בערב ולא יותר מ - 60 וכשהיא מנוזלת ומשתעלת מה שקורה לרוב לפעמים אנחנו רבים איתה אין חלב היום ואחרי כמה ימים היא אומרת בעצמה אם אני לא אקיא היום ולא אשתעל אני אקבל בערב חלב. עד לא מזמן זה היה גם בבוקר ועד לפני תחילת השנה (ספטמבר) גם היתה אוהבת לנשנש אחד אחרי ארוחת צהריים בשביל להירדם איתו ואת זה גמלנו כי בצהרון אין ובהתחלה עוד ביקשה בסופי שבוע אבל לאט ירדה מזה.
    בבוקר היא שותה שוקו מבקבוק שוקו שאנחנו מכינים של יוטבטה יש כל מינ בקבוקים נחמדים של שייקים וקלו וכזה שאפשר להשתמש בהם וכשהיא חולה תה.
    בהצלחה
  • עם יונתן הפסקנו בערב כשהיתה לו ליחה והוא היה מקיא אחרי הבקבוק, אז פשוט היינו מביאים לו תה ואחרי איזה שבועיים הוא לא רצה יותר.
    בבוקר הפכנו את זה לשוקו ועדיין הוא שותה לעיתים. כשהיה בן 4 אמרנו לו שאין יותר שוקו בבקבוק, רק בכוס ומאז זה ככה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • ממי, איך מיכל דליות אומרת? תעשי לנדבון שיחה ותגידי לו שמהיום זהו - אין יותר מטרנה. הוא יכול לקבל בקבוק של מים/מיץ כל דבר אחר שתסכימי עליו אבל אין יותר מטרנה.. לא ביום ולא בלילה..
    אגב, מאז שהפסקתי ליפתח את מוצרי החלב - הספיגת ברזל שלו נהייתה יותר אפקטיבית והוא כבר לא אנמי! תשקלי את זה!

וחוץ מזה- התגעגעתי! מה איתכם??
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • הבן שלי בגיל שנה בערך נתתי לו חלב פרה הוא כל כך התלהב ואז המשכתי עם הסימילאק רק בלילה ובבוקר חלב פרה
    בגיל שנה ו 7 חודשים גמלתי אותו מהבקבוק הייתי מכניסה אותו לישון כשהוא מאוד עייף ( בזמן הזה לא ננתי לו לישון בצהרים כדי לישון בלילה טוב וכשהיה מתעורר בלילה הייתי מחבקת אותו שמה אותו אצלי קצת במיטה ואחרי שהוא יושן הייתי מעבירה למיטה שלו 3 ימים וזהו נגמל אה וכשהו נגמל מהבקבק לא מתעורר בלילה

• את אופק גמלנו מאוד מוקדם כי היה מלאאאא ליחה ולאחר חודש שהיה מקיא את הבקבוק הראשון, מתנקה מהליחה, ואז שותה את הבקבוק השני, החלטתי שמספיק!!

השכבנו אותנו 3 ימים אחרי ארוחת ערב גדולה וידענו שאין מצב שהוא רעב (אני חושבת שאלה היו חגים ואז הארוחות היו מאוחרות ופשוט נרדם בנסיעה הביתה.

אח"כ עברנו איתו לחלב פרה ומזה נגמל בגיל 4, בעקבות הניתוח שעבר בקיץ כי לא יכל לשתות את החלב חם. והוא אהב מאוד חם!

לקטנה פשוט הפסקנו ועברנו לחלב פרה. גמלנו יחד עם הגדול מהבקבוק.

פשוט תגידי שאין יותר וזהו! מקסימום כמה ימים קשים וזהו. במהלך היום, כשהם מבקשים, תציעי להם אוכל.. תסבירי שהם כבר ילדים גדולים

• אצלנו הגמילה התחילה לקראת גיל 3 שרציתי כבר להעיף את הבקבוק
    אז קודם כל הורדתי את המטרנה בערב והחלפתי למים, ואת המטרנה של הבוקר לשוקו מטרנה ביג (ואח"כ שוקו רגיל) אבל רק בכוס.
    והודעתי לה שאין יותר מטרנה - פשוט ככה.
    זה עבר יחסית בקלות, הבעיה היתה לגמול מהבקבוק - שאת זה עשיתי ע"י טריק שלמדתי כאן עם טקס פרידה לבקבוקים וכו'.
    כמו שכולן אמרו, היו כמה לילות קשים ונגמר.
    ד"א, היא היתה מקיאה המון לפני כן, ואחרי הגמילה מהבקבוק התופעה הזאת כמעט נעלמה.

• אצלי שחר נגמל בגיל 3 וחצי , אבל לא היתה לו ברירה הוא היה מאושפז ובקושי אכל וקיבל אינפוזיה אז היה אפשר לוותר על הבקבוק ושחזרנו הביתה העלמתי את כל הבקבוקים ובזה זה נגמר

• עד לא מזמן גם רעי היה "מכור"...
    ולי זה היה נוח כי גם ככה הילד לא אוכל כל כך טוב ורזון, אז הייתי נותנת לו ושקטה
    זה גם די בריא

ואז הבנתי שזה לא פיתרון
    התחילו הערות מהסביבה (לא שזה כל כך הזיז לי...)
    והוא התחיל לפתח תלות

אז כשזה נגמר לא חידשתי וכשרצה אמרתי לו שאין וזהו.
    הוא קצת בכה, קצת ניסה לשתות שוקו במקום
    וזה הצליח.

עכשיו, כשיש לו כבר אח קטן, זה קצת יותר בעייתי
    עד היום כשהוא רואה בקבוק עם מעט סימילאק שהקטן לא סיים
    הוא שותה לו בכיף
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אין ספק שזה לא באמת נחוץ..אבל זה ענין של גישה שלך.
    אצלי אמילי כבר לא שתתה המון והיא כזו נוחה שוויתרה בקלות.
    אבל נטלי שלי שותה את זה במיטה וזה מבחינתה חלק מטקס השינה.
    כרגע אני לא רוצה להוריד לה כי אני רוצה לטפל בנושא הקקי שלה קודם, והיא בקושי אוכלת אז זה הדבר היחיד שאני בטוחה שמכניס קצת משהו נורמלי לגוף שלה.
    אני רואה איך כל יום שעובר מגביר את התלות שלה בזה ולדעתי אם את שוקלת לגמול אז עדיף מוקדם ממאוחר

• פשוט לא קונים יותר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה