סקר חשוב - עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם יש לילד שלכן חדר משלו?
    מתי העברתן את הילדים לחדר שלהם?
    האם זה הקל עליכן את שיגרת הלילה?
    אתן נותנות לילד לישון במיטה שלכן לפעמים?

אני ממש אבל ממש רוצה להעביר את נהוראי כבר לחדר שלו
    עוד רגע הוא נודע בקצה העריסה
    אבל אני פשוט לא מסוגלת - לפחות לא עכשיו.
    יש לי מיליון תירוצים לדחות את זה למחר עד שזה בכלל לא יקרה
    אני פשוט רגועה שהוא לידי.
    אוהבת להתכרבל איתו ומפחדת שיתפתח מזה הרגל רע

לא יודעת למה רגשות האשמה צפות כל פעם מחדש

29 תגובות
עמוד 1
  • ממי ילדה שניה שלי ואני באותו מצב שלך
    המיטה החדר הכל כבר מסודר רק להעביר
    ואני....

• הם ישנות איתי בחדר. אבל החדר הוא מאוד גדול והם נימצאות במקום כזה שאני רואה אותם והן לא רואות אותי. אז ככה אני רגועה.
    לא יכולה לחשוב על האפשרות שאנ י לא רואה אותן.

• הוא ישן בחדר נפרד מגיל איזה חצי שנה משהו כזה, כשעברנו דירה הוא כבר קיבל חדר משלו לגמריי(קודם היה ישן בסלון בדירה הקודמת).

אם זה הקל? כן. מרגישים לבד והכל ניהיה רומנטי פתאום חחחח
    לישון לילד במיטה שלנו - כן לפעמים, אבל בד"כ הוא לא רוצה בעצמו, ורוצה בחזרה למיטה שלו.
  • הם ישנים בחדר משלהם מגיל חודש וחצי.
    אם הייתי יודעת עד כמה זה נוח, מהיום הראשון הייתי שמה אותם שם.
    מעולם לא ישנו איתנו במיטה ואני מקווה שכך יהיה גם בעתיד.

• היא עדיין איתנו בחדר כי אין לנו עוד חדר.. בע"ה מקווה שנעבור בקרוב מאוד ויהיה לה חדר משלה..
    היא התרגלה לישון איתנו במיטה אבל אחרי שהיא נרדמת אני מעבירה אותה למיטה שלה..
    [/center]
    ]
  • האם יש לילד שלכן חדר משלו?לא
    מתי העברתן את הילדים לחדר שלהם?לא רוצה להעביר מרגישה בטוחה בנתיים שהיא לידי בלילה...מאמינה שבגיל שנה אני יעביר אותה
    האם זה הקל עליכן את שיגרת הלילה?לי שי-אל לא מפריעה שהיא בחדר שלי 55555
    אתן נותנות לילד לישון במיטה שלכן לפעמים?בבקרים אחרי ארוחת בוקר אני שמה אותה לישון לידי שעה וחצי...כמובן שאני לא ישנה אני מנמנמת בחצי עין....

• אני מעבירה אוטומטית בגיל חצי שנה כי העריסה כבר צפופה ואצלי הם ישנים ביחד באותו חדר.
    במיטה שלי???? - לא נותנת לישון בדר"כ כי זה הופך להרגל וזה ממש מפריע לזוגיות לדעתי רק במקרה של מחלה או מהו אבל באופן כללי לא כי קרה לי כבר שהם נפלו מהמיטה וזה הספיק לי.
  • אין לנו חדר נוסף
    אם היה , הייתי מעבירה אותה בחודש הזה- נראה לי שכבר מתאים.

האמת שאני לא יודעת אם זה היה מקל עליי
    כי היא כבר מתעוררת ואם אני לא נגשת היא בוכה
    אז אולי זה היה מקשה עליי עוד יותר.

ואני נותנת לה לישון לידי ממש בשעה אחרונה נניח בין 5 ל 6 בבוקר כשאני כבר יודעת שאין מצב שאשן אחרת! אבל רק אני והיא במיטה, רחוקות!

• אחלה סקר

• שחר עבר לחדר לבד בגיל 5 חודשים. טל עבר לחדר של שחר בגיל 4 חודשים. בגדול אני יוצרת להם שיגרה של שינה במיטה שלהם. מידי פעם כשבא לי להתפנק עליהם אנחנו ישנים יחד - זה קורה בד"כ בשבתות. לא תמיד הם רוצים כי הם כ"כ רגילים למיטה שלהם ומבחינתם לישון זה רק שם. זה הקל עלי את שגרת הלילה או יותר נכון את השיגרה רק כי אני יקית כזאת באופי וטוב לי לדעת שלכל ילד יש את הפינה שלו

אני חושבת שכל עוד נוח לך ואת שמחה בזה למה לעשות שינוי? טוב לך? טוב לילד? טוב לבעל? נו אז טוב לכולם אז מה הבעיה? כי הנורמה היא חדר ילדים? אבל טוב לך? כשיתחיל להפריע לך תעבירי אותו. הוא לא ישן איתך עד גיל 18!

• רז ישנה איתנו בלול מאז שנולדה.. נורא נוח לי שאני רואה אותה כל הלילה.
    לא מפריע לי שהיא איתנו בחדר להיפך

• האם יש לילד שלכן חדר משלו? כן

מתי העברתן את הילדים לחדר שלהם?העברנו בסביבות גיל שנה כשכבר יצא מהמיטה שלו ובא אלינו.

האם זה הקל עליכן את שיגרת הלילה? כן וכן וכן. הוא התחיל לישון לילה שלם יומיים אחרי שהעברנו אותו. לקח לו יום להסתגל לרעיון ומאז ב"ה 12-13 שעות לילה. עד אז היה קטסטרופה וכמעט פנינו לייעוץ שינה מקצועי כי הוא פשוט לא נרדם לבד, לא ישן רצוף וקם מוקדם מאוד. אני חושבת שכשהוא רואה אותנו יותר קשה לו לחזור להרדם לבד ביקיצות במשך הלילה והבוקר המוקדם.

אתן נותנות לילד לישון במיטה שלכן לפעמים? לא. הוא ממש לא ישן אלא חוגג- מקפץ עלינו, מושך באוזניים וכו... ולכן גם אם הייתי רוצה להתפנק איתו במיטה זה בלתי אפשרי
    קרה פעם או פעמיים כשהיה חולה והוא היה ממש מסכן ומסמורטט, אז הוא ישן איתי.

• הבן הראשון ישן איתנו בחדר 3 חודשים ואז עבר לחדר משלו. והוא ישן טוב יותר. זה לא הקל על שגרת הלילה שלי מבחינת הנקה כי הייתי צריכה ללכת אליו. אבל הרגלי לו הרגלי שינה.

עם הקטנה זה היה אחרת, היא הייתה בחדר עם הגדול ישר מהיום הראשון.

לפעמים ביום שבת בשנת צהריים אני נותנת להם לישון המיטה שלנו. אבל בלילה אין מצב.
    צריך רק לחייך!
  • האם יש לילד שלכן חדר משלו?כן

מתי העברתן את הילדים לחדר שלהם? לא מסוגלת להעביר אותה!!!! והיא כבר גדולה מידיי לעריסה אבל אני לא יכולה שלא תהיה ליידי מה עושים!?!?!!?!?

האם זה הקל עליכן את שיגרת הלילה? עוד לא העברתי אבל עם כמות הפעמים הענקית שהיא מתעוררת לא יקל על שום דבר...

• ברגע שעברנו לבית החדש העברתי את תאיר לפני בערך חודש לחדר שלה
    מקל על שנת הלילה אבל מוניטור צמוד אצלי ליד הוזן כל פיפס אני שומעת
    אני מפחדת לתת לה לישון במיטה שלי זה מאוד מסוכן

מאמי כדי לך להעביר אותו כבר עכשיו כי אח"כ יהיה לך מאוד קשה

• למרות שיש חדר נוסף בבית היא אמורה בשלב כלשהו לעבור לחדר של עידן
    אבל עוד לא... אני מחכה שתישן לילה שלם
  • בטח שלתמרי יש חדר

כן

הבן שלי בגיל 3 שנים
  • אז ככה...
    עיליי ישן במיטה משלו מיד אחרי הלידה ,אבל איתי באותו חדר
    עד שנה ו10 חודשים כי גרתי אצל חמותי
  • אחלה סקר
    יש לשי-אל חדר לבד מסודר כבר ממזמןאבל היא עדין ישנה אתנו בעריסה ומאוד מסוכן לדעתי לישון עם הנסיכים ביחד
  • אורי עבר לחדר משלו בגיל 10 חודשים, במיטה משלו מגיל 0.
    אמילי עברה לחדר של אורי בגיל 3 חודשים
    אף פעם לא היתה לי עריסה ישר שמתי אותם במיטת תינוקות.
    אני מרשה מדי פעם לאוריקי להתפנק איתנו במיטה ואמילי עדיין קטנה אז היא לא נכנסת אלינו למיטה (מהחשש שלא נשים לב ונעלה עליה).

ילד הבא, מהיום הראשון בחדר משלו.
    [

כן - בקרוב תצטרף אליה אחות לחדר :)
    בגיל שלושה - ארבעה חודשים

אריאל הפסיקה להתעורר בלילה בגיל שבועיים, ולא היה צורך
    בכלל שתהיה איתנו בחדר - זה בעיקר הקל עליה לישון יותר (12 שעות)
    ועלינו מהבחינה האינטימית
    כן, שניהם ישנים באותו חדר.

את ליאל בגיל ארבעה חודשים ואת יונתן בגיל חמישה חודשים, כשהעריסה התחילה להיות להם קטנה ולא נוחה.

עדיין קמו והנקתי במהלך הלילה, אבל בגלל שאני שומעת כל פיפס, אז זה עזר לי לישון יותר טוב, כל פעם שזזו או התהפכו הייתי מתעוררת וכשעברתי אותם לחדר אחר אז פחות שמעתי את התזוזות.

ממש לא, אין סיכוי, זה מסוכן, הם רגילים מאז שהם קטנים והם אפילו לא מנסים.
    נראה לי שהייתה פעם אחת שיונתן היה עם דלקת באוזן ובכה כל הלילה אז באמת הבאנו אותו למיטה שלנו, אבל מי ישן???

רותי
  • לאמילי כרגע אין חדר משלה- פשוט כי החדר היחיד הנוסף בבית הוא ממ"ד וקר שם... יהיה לי חדר משלה ב"ה עוד כמעט שנה כשנעבור לדירה החדשה..

הלוואי והיה לה חדר, מגיל חודש בערך הייתי מעבירה אותה..

ואין מצב שאני שמה אותה איתי במיטה, גם כי אני לא אשן מהפחד וגם כי זה הרגל לא טוב בעיני
  • חחחחחחחחחחחחח
    חשבתי שהיא רוצה לתת לכם מתנה מיטה גדולה
  • חחחחח פופה מיטה יש לו, שידה יש לו, כילה יש לו, תמונות יש לו
    הכל יש לו אבל מסתבר שאני זאת שצריכה את האומץ

• אני לא מוכנה להעביר בגיל קטן
    הבת שלי בת 9.5 חודשים והיא עדיין איתנו
    אני מעבירה בזמן שהם יושנים לילה שלם
  • הבת הגדולה שלי עברה לחדר משלה בגיל 4 חודשים
    שני הקטנטנים עברו לחדר משלהם בגיל 4 חודשים (החדר שהיה של הגדולה והיא עברה לחדר אחר, עשינו לה חדר עם ריהוט "של גדולים"

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    מיטל רק עכשיו קלטתי את התגובה שלך "בגיל 16"
    רצחת אותיייייייייייי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה