חודש תשיעי עם כאבים מטורפים בצוואר ובגב התחתון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב, בשבוע האחרון הכאבי גב שלי נהיו על גבול הבלתי נסבלים!!
    עזבו שאני לא ישנה כמעט בלילה מהבעיטות (איזה כיף!) עכשיו התווסף לזה כאב חד,עז בגב.
    אני אוטוטו צריכה ללדת, ואז סוף סוף אוכל גם לטפל בכאבי הגב והצוואר
    .
    רציתי לדעת מהם הטיפולים היום לכאבי גב לאישה לאחר לידה?
    וומה בימים אלו ניתן לעשות.

3 תגובות
עמוד 1
  • את לא בפורום הנכון
  • היי לירון
    כאבי גב מאוד אופיינים במהלך ההריון גם מעומס של הבטן וכל אזור האגן,יחד עם זאת הרבה פעמים העובר לוחץ על עצב כולשהוא וזה הרבה פעמים גם גורם לכאב,תנסי לשנות תנוחה או להזיז קצת את הבייבי בבטן לפעמים זה עוזר.
    לגבי טיפול אחרי הלידה -אם זה בעיה של לחץ על עצב כמובן הלידה פותרת את העינין הזה.אך אם זה כאבי גב שממשיכים כדאי לפנות לאורטופד שיתן הפניה לפיזיוטרפיה אני אישית ממליצה בחום על פילאטיס ויוגה לאחר לידה מאוד מחזק את השרירים גם של הגב עליון ותחתון וחגורת הבטן.שיהיה בקלות.
  • האורטופד שלי אמר שבשלב הזה למרוח משחות, כי ממש לקראת לידה.
    הוא אמר שאחרי הלידה לגשת לאורטופד להתחיל לשחות, לעשות םילאטיס כמו שאמרת או לנסות כירופרקט טוב.

מה אתן אומרות? זה כאבים בלתי נסבלים אני לא ישנה כמעט בלילה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה