שאלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ...
    רציתי לשאול האם את הדקפפטיל מזריקים גם בבטן כמו הגונאל f? והאם מזריקים את שניהם אחד אחרי השני באותו צד או כל אחד בצד אחר?
    תודה רבה ...
9 תגובות
עמוד 1
  • מזריקים את הדקא כמו הגונל,בבטן, ועד כמה שידוע לי ברגע שצריך לשלב את שני הזריקות אז רצוי לשנות צדדים ,זאת אומרת דקא צד ימין גונל צד שמאל ואז יום למחרת דקא צד שמאל גונל צד ימין ,נראה לי ... אני כרגע בשלב הזרקת הדקא אז לא הגעתי לדילמה שלך
  • תודה.....
    באיזה יום של הווסת את צריכה להתחיל לשלב בינהם?
    אני מחר צריכה את שניהם וזה יהיה היום ה-3 לווסת...
  • גם את הדקא הזרקתי בבטן כמו הגונל והאוביטרל ,אני הזרקתי דקא בצד אחד גונל בצד שני רק כדי לאזן את הדקירות לא נראה לי שזה ממש משנה אחד אחרי השני.
  • a0610 את עוברת פרוטוקול קצר?
  • האמת שאין לי מושג מה זה פרוטוקול קצר ומהו ארוך ...
    אשמח לקבל הסבר ואז אדע איזה פרוטוקול אני קיבלתי
  • בעיקרון זה מה שקיבלתי..
    1. DECAPEPTYL - להזריק מהיום ה- 2 לווסת.
    2. GONAL-F - להזריק מהיום ה- 3 לווסת.
    3. MENOPUR
    4. אוביטרל
    5. אנטומדרין - נרות לתמיכה אחרי ההחזרה.
    6. אסטרופם

• העתקתי :
    הפרוטוקול הארוך מתחיל לרוב ביום ה – 21 למחזור (כשבוע לאחר הביוץ) במתן אגוניסט ל – GnRH (ראו פירוט להלן) . תפקידו של האגוניסט לנטרל את בלוטת יותרת המוח ובכך למנוע ביוץ מוקדם. בניגוד לאנטגוניסט הפועל בתוך שעות ספורות, האגוניסט מגיע להשפעה הרצויה רק לאחר כשבועיים. בתום פרק זמן זה בודקים רמות הורמונאליות, ובודקים באולטרסאונד כדי לוודא שאומנם הושג נטרול של בלוטת יותרת המוח. רק לאחר מכן מתחילים בגירוי השחלות. משך הטיפול בפרוטוקול זה הוא כ- 4 שבועות,

הטיפול הקצר מתחיל ביום 2 – 3 למחזור, במתן יומי של תרופה לגירוי השחלות, כאשר לאחר 5 ימים (לרוב) מוסיפים תכשיר שהוא אנטגוניסט ל – GnRH (ראו פירוט להלן) ותפקידו למנוע ביוץ מוקדם. ממשיכים בטיפול המשולב עד השגת זקיקים בקוטר של 17 מ"מ ויותר. מקובל כי זקיקים בקוטר זה מכילים בציות "בשלות" עם סיכוי טוב לעבור הפריה תקינה.
  • אז קצר גם אני אתחיל חודש הבא קצר אחרי שעברתי ארוך
  • תודה רבה .... אז אני קיבלתי פרוטוקול קצר.....
    תודה על העזרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה