שאלה דחופה לגבי אוכל לתינוק. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות כמה CC מטרנה צריך לאכול תינוק בן יומיים בארוכה אחד?

10 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת ש- 40 CC או משהו באיזור..

מזל טוב!!
    [
  • 30...
    את לא בבי"ח? תינוק בן יומיים בד"כ עוד לא בבית...

• היום חזרנו הביתה..... אין לי עדיין חלב אז אני חייבת לתת לו מטרנה. על האריזה של מטרנה רשום תינוק במשקל בין 2.5- 3 ק"ג צריך 60cc זה בסדר?

• זה בסדר גמור. יכול להיות שהוא גם יגיע ל90. תלוי במשקל שלו.

• תראי, בהתחלה אין עדיין חלב אבל מה שיש זה בד"כ מספיק להם. תנסי להניק אם בגדול את רוצה להניק ואם לא הולך (וזה יכול לקחת גם חצי שעה שלשת רבעי שעה בהתחלה) אז תתני תוספת. ואולי אפילו תנסי לשאוב טיפה מהציצי ולתת לו.
    כשאת לוחצת על הציצי - על הפיטמה - יוצא קצת משהו שקוף צהבהב כזה? החלב בד"כ מגיע ביום השלישי רביעי אחרי הלידה ובהתחלה יש קולסטרום שזה הנוזל הזה ששאלתי עליו...

• מזל טוב
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• איך הולך? אם את רוצה להניק - אל תוותרי
    פייס: ortal_hori
  • 60 זה מספיק
  • מה פתאום 60 ????????????????????

בבית חולים כאשר עוד לא היה לי חלב... ומיכל הייתה בת יום וחצי ואכלה כמעט 40... האחות שם כמעט אכלה אותי... אמרה לי שזה יותר מידי..... יהיה כאב בטן ואולי פליטות.
    10 ליום זאת הארוחה...
    כל יום פחות או יותר להוססיף 10.
    את יכולה לשאול כאן גליה 24- היא עובדת בתינוקייה באסף הרופא.

בכל זאת אם את רוצה להניק...
    דבר ראשון תני לו למצוץ את פיטמה ...ככה הוא מדרה את האיזור.
    ואחר כך... תוספת בקבוק.
    ואחר כך אותו דבר בציצי השני.
    החלב בדרך כלל מגיע כ 3- 4- ימים אחרי הלידה.
    לא להתייאש

• זה תלוי במשקל של התינוק רשום על הקופסה
    למשל הבת שלי נולדה 4.175 הייתי מניקה שעה וחצי והיא לא שבעה אז מוסיפה לה בקבוק והיא הייתה אוכלת 60-90 סיסי כי היא גדולה

תני לו לינוק כמה שיותר זה מגביר כמות החלב
    ויש טיפות של "חלב רב" מאוד עוזר בהתחלה מגביר את כמות החלב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה