-
המסת אותי...
החלק האהוב עלי... נראה לי בצהריים אחרי האוכל לפני הפעילות
עידן רואה קצת טלוויזיה ואנחנו סתם יושבים צמודים בד"רכ גם אוריאן עלי וזה כזה כיף להיות עם שניהם ברוגע
-
אחרי האמבטיה של תמרי כשהיא כזו פיתה עייפה עם פיג'מה. אני שמה אותה עליי ומסניפהההההההההה
-
אוקי יש לי 2 חלקים :
1. כשחוזרת מהעבודה בגן הבן שלי נותן לי חיבוק חזק חזק והבת שלי אצל אמא כשאנחנו נכנסים היא מתחילה לצעוק ולרקוד והיא ככה מתגעגעת
-
את הרגע שהולכים לישון בסוף יום... מתכרבלים עד שנרדמים.
-
את הדקה אחרי שהילדים הולכים לישון. הבית שקטטטטטטטט ויש לי זמן לעצמי לנקות את הראש ולהרגע מכל היום.
-
בבוקר כשאני קמה ושותה נס קפה עם עוגייה
תוספת מדהימה למשפחתנו!
-
סיון אני איתך.
ועוד פרט קטןןןןןןןן אבל באמת קטן
-
אוקיי אני נמסה שהם אחרי מקלחת עם הפג'מות
-
1. עכשיו
-
גם אצלי זה שני חלקים:
1. כמו אצל מיטל אחרי האמבטיה של נועה
-
אני הכי אוהבת את הבוקר שרז מתעוררת ומושכת ממני את השמיכה כאילו "קומי?! התעוררתי??" ואז בבוקר היא עדיין מנומנמת ואני קורעת אותה בהסנפות ונשיקותתתת חולה עליהההההההה
-
להסתרק אחרי מלקחת ולהיכנס למיטה - עם פוך נוצות וטרנינג פוטר
כמובן בעוד שאהובי הקטן ישן בשלווה
-
להסתרק אחרי מלקחת ולהיכנס למיטה - עם פוך נוצות וטרנינג פוטר
כמובן בעוד שאהובי הקטן ישן בשלווה
-
הכי אוהבת את הרגע אחרי המקלחת, במיטה, שניה לפני שאני נרדמת. הכל רגוע ושלו סביבי, אני חושבת על הדברים שעשיתי היום, על מה שאעשה מחר, זה הרגע הכי כייפי מבחינתי!
ברווורררר שגם ממש ממש כיף לי הרגע בו אני נכנסת לרכב אחרי יום עבודה מתיש, בידיעה שאני בדרך הביתה...
מניחה שכשיהיו לי ילדים, בעזרת השם, יהיו רגעים אחרים שיתפסו את המקום הראשון...
-
גם לי יש שני חלקים אהבים:
1. כשאני נכנסת לחדר שלהם, בבוקר ופוגשים אותי שני חיוכים חסרי שיניים ועיניים נוצצות
-
כפרוני עלייך איך ריגשת אותי...
החלק האהוב עליי זה הרגע בבוקר (5 בבוקר גם נחשב) שאני קמה ורואה מולי את הפרצוף המבסוט של שי-אל מתוך הלול...