כמה געגועים!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שנייייייים שלא הייתי פה..

היום נשארתי לבד- לבד פעם ראשונה,
    אמא שלי חזרה הביתה לשגרה, חמי וחמותי היו אצלנו שבת ורק הבוקר נסעו.
    כמובן שהייתי שעות עם הילדים לבד אבל מהיום זו שגרה חדשה- אני, בעלי והנסיכים- סוליקו!

אז כמו כולם- גם אני כבר עם ערוץ 20 באינפוזיה, נראה לי תהיה עונה הזויהההההההה!

קראתי כמעט הכל אבל לא היה לי זמן להגיב.. חוץ מלקופונים של הסופר פארם- שווים בטירוף.
    לא הצלחתי להשיג אבל שלחתי את בעלי בכל זאת שינסה להתערבב שם- הוא פתח לי סניף בבית- יש לי 15 מטרנות, 7 חבילות טיטולים ו 20 יחידות מגבונים! אבל חיסכון שווה ביותר.
    שבוע שעבר הייתי אצל הרופא נשים, אישר חזרה לעניינים אחרי חצי שנה!!!! מה אגיד לכם- עושה פלאים!! חחחחחחח too much infirmation אבל הייתי חייבת..
    זהו- מאוהבת קשות בנסיכים שלי (שבדיוק קוראים לי- רעבים בכל זאת..)
    מה קורה בנות באר שבע??? מתי מפגש??????

2 תגובות
עמוד 1
  • שלומלום גם לך גברתתתתתת
    בדיוק חשבתי עלייך היום - הגעגענו

• הי בובה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה