מה אתן אומרות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות אני רוצה להעביר את סהר מסימילאק למטרנה....
    הסיבה היא חסכונית בלבד..וזה מה שכואב לי כי מצד אחד הוא מקבל יפה את הסימילאק מד שני זה יקרררר והמטרנה לא פחות טובה ככה כבנתי והרבה יותר זול וגם תמיד יש מבצעים...
    ההתלבטות שלי היא שפשוט אני מפחדת שזה יעשה לו בלאגן בבטן ויגרום לעצירות או לתופעות אחרות או לגזים מוגברים אוףף מה עושים?

12 תגובות
עמוד 1
  • תקני שקיות טו גו תנסי פעם אחת- לא בטוח בכלל שהוא יסכים.. אין סיבה שזה יעשה לו בלאגן בבטן הוא כבר רגיל לתמל...

• אבל מיטל אולי בגלל שהתרכובת שונה הגוף יקבל את זה אחרת לא?

• בעייני שתי הפורמולות הן אותו דבר. אני הייתי מעבירה בלי שום חשש. את תחסכי הרבה כסף וגם תעודדי יצור ישראלי. מה רע?
  • גם אני אומרת שכל הפורמולות אותו דבר דבר אחד הרגשתי הבדל בין מטרנה לסימילאק זה המטרה אין לו ריח מסריח כמו סממילאק
  • ההבדל הוא לא כזה גדול. תנסי. מקסימום תחזרי לסימילאק
    [

• תודה בננות...כרגיל אתן מרגיעות

• תזמיני מהאתר של מטרנה דוגמית התנסות.. חבל שתקני חבילה שלמה

• תבקשי ממטרנה שישלחו לך דוגמיות.
    בשמת
  • לא כל הפורמולות אותו הדבר וסימילק שונה מאוד ממטרנה!!!

הבת שלי אכלה כל הזמן סימילק ומאוד אהבה אבל בגלל פליטות החלטתי לנסות מטרנה כי חשבתי שאולי זה בגלל סימילק ותקשיבי היא אכלה את זה רק יומיים אבל זה עשה לה כזאת עצירות וכאלה כאבי בטן שאני מהר מאוד חזרתי לסימילק ולא מוכנה לנסות שום דבר אחר.

לכן מהניסיון שלי, אם הוא אוכל טוב והכל טוב אל תחליפי!!!!!!!!!!!!
  • תעשי לו דוגמית ותבדקי תופעות לוואי ולא לתת לו בלילה לפני השינה את הניסיון הראשון אלא בבוקר או במשך היום שתעקבי אחריו אם הוא בסדר עם זה.

• בנות, אני עם ג'ני, הפורמולות שונות.
    אצלי אחד אוכל סימילאק והשני מטרנה, וז\ה ממש לא בגלל שאני החלטתי לגוון. איתי פלט המון מסימילאק ומטרנה עשתה לו פלאים לעומת זאת דניאל לא הסכים לאכול מטרנה.
    אני הייתי מנסה לתת לטעום דוגמית אבל אותי מפחיד להחליף להם כשהם רגילים למשהו וזה טוב להם!

• אני לחלוטין עם ג'ני
    למה להחליף מה שטוב?
    מה שכן אם השיקול הוא כלכלי אז אולי באמת את יכולה לנסות לבדוק עם הדוגמיות שלהם ואם הוא מגיב טוב אז באמת לעבור
    באופן כללי לא צריך להיות כזה ברור מאליו להעביר את הילד מאחד לשני לפי מה שמתאים לנו - בסופו של דבר זה מה שטוב לילד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה