היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ספרים!! אני לא צוחקת זה נורא ! כל הספרים שנשארו במצב חדש אחרי ירין , שמרתי עליהם טוב, הילדה באה ומכסחת אותם! לועסת את כללללללל הספרים הקשיחים!! (את הלא קשיחים העלמתי .. ) כל הפינות לעוסות כאילו יש כלב בבית ...
14 תגובות
עמוד 1
גם לי יש כזאת תולעת ספרים! וגם אצלי זה הילד השני
אני קוראת לזה "תסמונת הילד השני"
זה פשוט משהו הדבר הזה -היא מפולפלת חבלז! ירין ,היינו שמים אותו בכסא אוכל - היה יושב. היא - עומדת .אני מושיבה - היא נעמדת. אני קושרת - היא יוצאת מזה !!!!!!!!!! אני מתה ממנה!
משחקי קופסא - כל הכרטיסיות בחוץ! כל יום! הספרים - לעוסים! כלי המטבח כבר מזמן על הרצפה- אני מתייאשת לשטוף ולהרים אם יש כביסה תלויה במתקן בבית(כמו עכשיו) הילדה חייבת אבל חייבת לשבת מתחתיו ולמשוך את כלללללללללל הבגדים למטה!
שובבה משהו !
אבל חוצמזה שיש לה פרצופים מתפנקים כאלו מתוקים להעלף ממנה! אין , הילדה יודעת שהיא נולדה בת , והיא יודעת איזה פרצופים לעשות ומתי להמרח שאין לך סכויייייייייייייי בעולם לכעוס עליה...
כנראה שאוריאן תהיה גאונה שבגאונים, היא בולעת כל כך הרבה מידע...
מוכר אצלי שניהם זללו ספרים You're my heart, you're my soul
אוריאן זוללת ספרים וליה זוללת "לאשה"
לליה יש סטייל
חחחח
ואיפה תמונה
ניצן מפרקת את הספרים לגזרים, ספרים ששרדו את כרמל ושקד!!! מודבקים עם סלוטייפ מכל הכיוונים
חחחחחחחחח ענק!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!