הרגשה הזויה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהמשך להודעות האחרונות שלי כאן. אז קבלתי מחזור פחות מ14 יום מהביוץ. ד"ר ישי אמר לי לעשות בדיקת דם. המחזור היה רגיל לחלוטין. לא יודעת לא ראיתי שינוי, אולי פחות כאבים ביום השני שבדרכ יש ממש התכווצויות כאלה.מה שהזוי שיש בי עוד תקווה שאולי אני כן בהריון ומצד שני אני יודעת שלאאאאאאאאאאאאא.. אין לי כח לעשות בדיקת דם..(הרי אני במחזור..) ואני לא מסוגלת לעשות בדיקה ביתית כי אני יודעת שאתאכזב... בנתיים אני ככה בהרגשות הזויות לגמרי לא מבינה איך זה קורה לי שאני מרגישה שאולי כן.. בקיצור ה-ז-ו-י-ה שכמותי.
    מה יש לכם לומר עלי?
7 תגובות
עמוד 1
  • אני מכירה את הסרט הזה - מה שאומר - או ששתינו הזויות או שזה שכיח :-)

עד שלא תעשי בדיקת דם לא תוכלי לדעת בודאות...

מאחלת לך מכל הלב שתעדכני אותנו בפורום שה בדרך אליך.
  • חחח נראה לי ששנינו הזויות.. חשבתי שאני היחידה. איך מתקדם אצלך? אני זוכרת שכתבת שלא בייצת.. או שאני טועה?
  • אני אומרת שעם כל הבאסה שבזה, כנראה שקיבלת מחזור...
    אם את מזהה את המחזור שלך ורואה שהוא רגיל כמו בכל חודש אז כנראה שזה זה.
    חבל על הכסף של הבדיקה הביתית, חבל על הדקירה שבבדיקת דם ובעיקר חבל על המפח נפש שלך.
    אני מציעה שתתקשרי לרופא שלך ותנסי כבר לקבוע לך תור לשלושה ימים הקרובים כדי להתחיל טיפול, אלא אם כן כמובן בא לך חופש מזה...
    ואל תשכחי שהיום הראשון של המחזור הוא גם היום הראשון של ההריון שלך שיבוא בקרוב

בהצלחה
  • מאמי,
    את ממש לא הזויה!!! תמיד יש את התקווה הזאת בלב שאולי בכל זאת יש בשורות טובות...
    אני חושבת שכן כדאי שתעשי בדיקת דם ולאאאאאא ביתית!!
    ככה תסירי כל ספק שהיה
  • תודה בנות..
    נטלי שלא תביני אני לא במתח הייתי מגדירה בתוך בועה... עוד לא החלטתי כי אני לא מסוגלת להחליט לבד (כמובן אני =אני והבעלול) כי מצד אחד אני כ"כ רוצה ועכשיו ,ומצד שני זה שוב להתחיל תקופה (מקווה קצרה), ואולי כדאי הפסקונת מהריצות ולהמשיך לנסות טבעי?
    האמת שהכמה ימים האלה שבנתיים עוד לא החלטתי זה גם סוג של הרפיה...
    ובגלל שעוד לא החלטנו מה הלאה אז לא יצרתי קשר עם הרופאה, אז גם פתאום לבקש סתם בדיקת דם בלי להחליט מה הלאה נראה לי לא הגיוני,אחכה לתשובה של הרב.
    אמרתי לך אנחנו צריכים לשאול את הרב שלנו ,בדברים ש"גדולים עלינו" אנו מתייעצים עם הרב מה שהוא אומר, הוא מכיר אותנו בכל הענינים אפילו האישיים.
    הוא רב ענקקקקקקק מכל הארץ באים ומתייעצים איתו. וכל מה שהתייעצנו איתו היה באותו ענין ברכה. בקיצור מקווה שבעלי ידבר עם הרב היום..
  • אני ממש מסכימה עם נטלי... ובתכלס מה זה כבר עוד דקירה אחת...

אני מבינה שאת עוד צריכה להחליט באיזו דרך את הולכת, מחשבה קשה כשלעצמה

אז שיהיה לך בהצלחה עם זה

אני באמת לא בייצתי החודש אז לקחתי כדור לזירורז המכשפופה... כרגע אנחנו

מבלות לנו בנעימים ביחד בתקווה שהחודש אני אבייץ כרגיל ואוכל סוף סוף לקבל את

העוברים המוקפאים שלי בחזרה...
  • שיהיה לך גם המוןןןןןןןןןן בהצלחה.. יאללה שנתבשר בשורות טובות. בלי נדר אעדכן מה הרב אמר..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה