איפה ללדת?- סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרופא נשים שלי המליץ איכילוב
    יש גם את תל השומר שקרוב אלי
    מה אתן ממליצות מניסיונכן?

אני גם מעוניינת לעשות קורס הכנה ללידה בבית החולים, וגם נראה לי שארצה מלונית אחרי הלידה

5 תגובות
עמוד 1
  • מניסיון של 2 לידות רק איכילובבבב

• חשוב להדגיש שלכל אחת תיהיה דעה שונה על אותו מקום, יכול להיות שבאותו בית חולים מישהי חוותה משהו טוב ומישהי אחרת פחות.

אני ילדתי את שניהם בבלינסון ובעזרת ה' מתכננת גם את השלישי.

אם את רוצה מלונית אז אין לך הרבה אופציות, כי אין בכל בית חולים, אני אישית לא הייתי במלונית אז אין לי מושג איפה באמת יש ואיפה כדאי.

רותי
  • אני מציעה לך לעשות סיור בחדר הלידה.

בהצלחה!

בשמת
  • כמה זמן מראש צריך להירשם?

• א י כ י ל ו ב ! עשיתי שם 3 לידות ועכשיו גם את ה 4 מתכננת שם בעזרת השם.
    הייתי גם שם בלידה של אחותי והייתה לה מיילדת נדירה !!!! ועכשיו ילדה שוב שם...

אבל כמו שרותי רשמה באמת יכול להיות שלמישהי אחרת הייתה חוויה פחות נעימה בבית חולים כזה או אחר.
    חשוב לעשות סיור ולראות לאיפה את מתחברת.
    תל השומר גם טוב אך תמידדדד עמוסססססס ואני אישית לא אהבתי את המחלקה שם....

בכל בחירה שיהיה בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה