היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מתהההההה איזה עיניים 5555555 פופה סוף סוףףףף אני בפורום שלוש וחצי שנים ופעם הראשונה שאני ״מספיקה״ לראות אותם
מדהימים!! טפו טפו טפו
ייייייייייייייייייייייש! גם אני הספקתי!!!
פופה, הם מדהימים!!!!! פשוט משגעים! חמסה!
אולי גם תמונה שלך?
תודה בנות את האמת הילדים קופי אני
ישששששששששששש הספקתי הם מהממים וממש דומים והוא כל כך גדללללללללל חתיכי
סיוווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני רוצה להוריד את התמונות חכיתי לך
כפרות תודה רבה אין עליך וסורי יום שני אני חותמת אבטלה והיו לי סידורים בדואר ולהחליף משהו בשילב אז כמה בנות הרוויחו בזכותי חחחחחחח
חחחחחחח
חמסה חמסיקהההההה....מהממים בלי עין הרע
האמת שכן את חברת מועדון? יש 1+1 על ביגוד למרות שממששש לא רוצה ביגוד משילב בזבוז כסף יש מלא משחקים בהנחות. בקיצור שווה מבט
אמאלההההההההההההה חמסה חמסה טפו טפו טפו איזה מהממייייםםםםםםםםםםם איזה כיף לראות את הנסיכה והם ממש גדוליםםםםםםםםםםםם שבדיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חמסהההההההההההההההה בקיצור 555
עכשיו את יכולה להוריד את התמונות אחרי שנהנתי להסתכל
אין לי מועדון אבל אני רוצה חליפות לבת שלי היא גדלה מאוד רוב החליפות קטנות ועדיין החורף נמשך עוד 3-4 חודשים אני אלך לבודק
נטלי תודה מתוקה אני הורדתי את התמונות אבל כשראיתי שאת נכנסת החזרתי אוקי עשכיו הורדתי עוד פעם
מזל שהספקתי לראות בבוקר!
מה??????????????????? פספסתי ?????????? אני עצובה
יאאא לא הספקתי לראותתתתת
אווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף גם פה פספסתייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!
זה לא פייר!!!!!!!!!!
פופההההההההההה זה לא יפה לא הספקתי לראות אותםםםםם תוספת מדהימה למשפחתנו!