מישהי מכירה מטרנה לילה טוב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש מגיל 4 חודשים.
    כדאי לי לתת לה?? אולי זה ישביע אותה קצת יותר בלילה..

מישהי ניסתה????

11 תגובות
עמוד 1
  • לא ניסינו, אבל זה אותה מטרנה רק עם אורז אם אני לא טועה. שיתפרק לאט ויגרום לתחושת שובע להרבה זמן.
    אם את רוצה לנסות, תחכי שיעבור לה האף הסתום (כי אף סתום+חוסר תאבון די מצביע
    שהיא נלחמת במישהו במערכת חיסונית)

• אצלנו היא פתחה פער של 5-6 שעות שינה.
    זאת דייסה שמתאימה לתינוקות שלא זקוקים להעשרה קלורית (להבדיל מדייסות רגילות), מכילה פחמימה מורכבת שמתפרקת לאט יותר בקיבה. אין קשר למחלות וכיו"ב, ניתן בהחלט לתת אותה.
  • אני נותנת לבת שלי 6+
    הוא סמיך ונראה לי משביע יותר
  • ניסיתי בזמנו, לא עבד...

• אני אקנה ואנסה היום לתת לה..
    זה על בסיס אורז מגיל 4 חודשים.. אבל לא נראה לי שלושה שבועות זה כזה משנה בשביל זה.
    דווקא חבל שזה לא נותן הרבה תוספת של קלוריות...חחח

• לפי דעתי מעולה

• תודה

• אני במקומך לא הייתי מנסה את זה.
    את אמרת שיש לה בעיה שהיא אוכלת כמויות קטנות נכון.?
    חבל לדעתי סתם לסתום אותה ואחרי זה לא תאכל המוווון שעות... האוכל מאוד חשוב לה בגלל שהיא רזה כמו שאת אומרת ובלילה זה הכי משמין שהם קמים לאכול וישר חוזרים לישון

• היא אוכלת כמויות ממש קטנות...

• אני אקנה ואנסה היום לתת לה..
    זה על בסיס אורז מגיל 4 חודשים.. אבל לא נראה לי שלושה שבועות זה כזה משנה בשביל זה.
    דווקא חבל שזה לא נותן הרבה תוספת של קלוריות...חחח

יש מגיל 4 חודשיים ראיתי רק מ6
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה