linbar או כל מי שהילד שלה בגן שפתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צריכה תמיכה לגבי זה
    היום הייתי עם דניאלה באיבחון פסיכודידקטי חוזר דניאלה האמת לא שיתפה פעולה כי היא שוב בפעם המיליון עם ברונכיטיס ואחרי חצי לילה של ללא שינה שיעול נבחני והקאות הפסיכולוגית שעושה את האיבחון זימנה אותנו למרץ שאז אומרת יש ועדות השמה לגנים שפתיים מה בעצם הייתרון איפה הם בעצם יכולים לעזור לדניאלה היא אמורה לעבור בגיל 4 ניתוח להארכת חך(5 מ"מ חסר לה) אחר כך תצטרך אמרו לי (גם הפסיכולוגית) ללמוד לדבר מחדש
    כרגע אני גם בבלבלה כי גם רופאת הילדים אמרה לי שיהיה לה טוב שהיא תקבל הרבה עזרה אבל זה אומר להרחיק אותה מחברים שלה שנה הבאה זה אומר שאני אצטרך לתת לה לנסוע בהסעות עם אנשים זרים לא יהיו לה חברים ואני כבר ממש לא יודעת מה יותר הייתרונות או החסרונות על זה אשמח לעזרה ותמיכה

2 תגובות
עמוד 1
  • אני רואה רק יתרונות בגן שפתי

• תודה לינברי על התשובה המהירה
    המאבחנת (פסיכולוגית רוצה לעשות את האיבחון כמה שיותר מהר כדי להכניס אותנו לועדות ההשמה אני יודעת שהיא עובדת בדנה במכון הנירולוגי ושאנחנו הולכים אליה אנחנו לא מביאים שום טופס 17 האבחונים נעשים מטעם המכון הנירולוגי בטח היא עם העיריה אם מדברת איתי על ועדת ההשמה ולא סתם היא יודעת
    ידוע לי גם מהפסיכולוגית היום שדניאלה אחרי הניתוח תצטרך הרבה עזרה ללמוד לדבר מחדש לגמרי כאילו להתחיל מכלום כמו תינוק דבר שעלול לתסכל אותה בהתחלה
    זהו מקווה שלא נצטרך להיות הרבה בגן שפתי ששנה והיא תחזור לגן עיריה רגיל לגן חובה כנראה שצריך להשלים שזה המצב כרגע אבל הכל נתון לשינוי ושיפור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה