-
קודם כל - הילדה הולכת בבוקר בכיף? לא סתם ניפרדת בסבבה אלא ממש בכיף? זה מדד די רציני לפי דעתי.
מעבר לזה - דברי עם המטפלת נסי להבין מה קורה. כשמישהי מנסה ליפות דברים לפעמים אפר להבין...
איך הגעת אליה? המלצות?
בשורה התחתונה אם משהו לא נראה לך אל תשאירי אותה שם.
-
קבלי
-
להתקשר למטפלת ולשאול אותה על הסימנים ..
http://www.f2h.co.il/1848034048453
-
סליחה אבל כשיש ספק- אין ספק!!!!
אם את לא בטוחה במטפלת מייד להחליף!!!! אני מבינה שזה לא קל וקשה למצוא וכו'...אבל תירוצים יש בשפע- ילדה יש רק אחת
-
אני לא הייתי משאירה אותה עם המטפלת הזו, כמו שנגה כתבה, כשיש ספק, אין ספק
-
פייס: ortal_hori
-
למה שלא תדברי איתה? תדרשי הסברים! זו הילדה שלך, זכותך לדעת מה קורה איתה!!!
תעדכני
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
אני שמחה שנרגעת בעניין הצביתות
------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
-
-
בעניין האוכל היא במעקב של מרפאת אכילה והתייעצתי איתם היום,
אמרו לי שכרגע כן חשוב שאני אתעקש על עניין הדייסה בגרבר אז פשוט הכנתי את הגרבר מעורבב עם דייסה (במקום לשלוח את הגרבר סגור) והיא באמת אכלה אותו יפה היום ואני יותר רגועה.
גם הסבירו לי במרפאת אכילה שהקטנה כנראה למדה שאם היא עושה בעיות אם האוכל אצל המטפלת אז היא מקבלת מה שהיא יותר אוהבת כמו היוגורט או הגרבר בלי הדייסה ושזה יקח לה זמן להתרגל שזה מה שיש. (בבית אם היא לא רוצה לאכול אז אין תחליפים מיד אלא אחרי זמן שהיא כבר חושבת שזו ארוחה חדשה ולא תחליף למה שהיא לא רצתה)
-
אחלה פיתרון מצאת
-
פייס: ortal_hori
-
המטפלת מבינה כמה זה חשוב שתאכל, ולכן היא מביאה לה את הדברים שהיא אוהבת, כנראה שהיא לא נתקלה בסרבני אכילה כ"כ כי היא עושה כל דבר כדי שהילדה תאכל ולא משנה מה אני מסבירה לה.
-
אני חושבת שאם לילדה היה רע, היית רואה את זה מייד,
ילדים לא יודעים לשקר או להעמיד פנים.
לגבי צביטות, אם מדובר בילדים זה לא נורא, רק תבקשי ממטפלת שתנסה למתן את הילדים.
ולגבי סוגיית האוכל, אני מבינה את המטפלת כי באחריותה שילדה תוכל,
היא מפחדת שאם לא תוכל תבואי בטענות. לכן היא נותנת לה משהו שהיא כן תוכל.
למטפלות קשה עם סרבני אוכל הקטנים,
כי מצד אחד הן צריכות להקפיד על הוראות של אמא
ומצד שני הן צריכות להאכיל את הילד שלא יהיה רעב.
נטלי