עזרה דחוףףףףףףףףף! + עידכון עם טוויסט בעלילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פשוט לא יודעת מה לחשוב: (מצטערת מראש שזה ארוך)
    לקח לי המון זמן למצוא מטפלת לקטנה כי למרות שהיא הייתה כבר בת שנה היא לא התנהגה כמו בת שנה אוכלת רק מרוסק, לא ידעה לשבת וכו' (עכשיו דברים קצת השתפרו אבל עוד לא מתאים לגיל) ועוד כל מיני בעיות, אז בסוף מצאתי מטפלת שאהבתי את הגישה שלה, ונשמעה ונראתה טובה מאוד.
    בזמן האחרון גילינו פעמיים סימנים של צביטות ממש חזקות בחזה של הקטנה, המטפלת לא אמרה כלום וחשבנו אוקי קורה בין ילדים, במיוחד שהקטנה לא מרגישה כאב אז יכול להיות שבכלל גם לא ממש בכתה אחרי זה, אבל היום יש לה שיפשוף ממש מכוער וגדול בעורף, זה נראה כמעט כמו כוויה וזה מתחיל להלחיץ אותי, אין לי מושג איך זה יכול לקרות...
    חוץ מזה הקטנה הרי בעייתית באוכל, אז כמה פעמים המטפלת הביאה לה יוגורט במקום הפרות כי הקטנה אוכלת את זה יותר טוב, הסברתי למטפלת כמה פעמים שהיוגורט זה רק למקרה שצריך עוד ארוחה כי אחרת היא מדלגת על הפירות באותו יום, טוב, אחרי כמה שבועות היא הבינה ובאמת הקטנה אוכלת פרות אבל מה גיליתי השבוע? שהיא לא מוסיפה לה דייסה לפרות כי הקטנה אוכלת יותר טוב בלי פרות, יוצא שהקטנה אוכלת גרבר רגיל מ7:00 עד 14:00 שזה בכלל לא מספיק (זה למי שזוכרת סיפור שלם בפני עצמו כי היא יורדת לנו במשקל) וזהו! מה שאם היא בבית היא אוכלת את הדייסה בתוך הפרות שזה יותר משביע וגם אוכלת עוד ארוחה ב13:30.

אני לא ידועת אם לפסול את המטפלת הזו ולחפש אחרת? או שאני סתם מגזימה? להתקשר למטפלת ולבקש הסברים?
    יהיה לי ממש קשה למצוא עוד מטפלת והקטנה כן הולכת בשמחה למטפלת הזו......
    אבל אני לא רוצה להשאיר אותה אצל המטפלת הזו רק כי קשה למצוא, אני כן רוצה שיהיה לה טוב.

מה עושים??????????????
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    אורטל, הצביטות הן לא מהמטפלת אלא מהילדים שם, (הייתי מפרקת אותה אם זה היה היא) רואים שזו יד קטנה, הפריע לי שהיא לא אמרה לי כלום.
    אז דיברתי עם המטפלת אתמול, היא ממש לא ידעה ממה זה, היא לא זכרה שום דבר מיוחד ואמרה לי שגם אם אני רואה סימנים של צביתות או משהו שלא נראה לי שאני אשאל מיד כשהיא יכולה לזכור ולדעת מה היה באותו יום, התשובה שלה נשמעה כנה ונרגעתי, היא גם אמרה שבאמת תשגיח יותר מתמיד כי בגלל שהקטנה לא מרגישה כאב אז אין לה דרך לדעת אם קיבלה מכה.

ואז....

.......

בלילה כל הצוואר של הילדה התנפח......

עפנו למוקד ואמרו לנו שזה עקיצה של חרק.....
    וכשהתנצלתי למטפלת הבוקר אז היא אמרה שאין על מה, איך יכולתי לדעת מה זה, היא אמרה שכל אמא הייתה ישר דורשת לדעת מה זה....
    [center]
14 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל - הילדה הולכת בבוקר בכיף? לא סתם ניפרדת בסבבה אלא ממש בכיף? זה מדד די רציני לפי דעתי.
    מעבר לזה - דברי עם המטפלת נסי להבין מה קורה. כשמישהי מנסה ליפות דברים לפעמים אפר להבין...
    איך הגעת אליה? המלצות?

בשורה התחתונה אם משהו לא נראה לך אל תשאירי אותה שם.

• קבלי

• להתקשר למטפלת ולשאול אותה על הסימנים ..

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • סליחה אבל כשיש ספק- אין ספק!!!!

אם את לא בטוחה במטפלת מייד להחליף!!!! אני מבינה שזה לא קל וקשה למצוא וכו'...אבל תירוצים יש בשפע- ילדה יש רק אחת

• אני לא הייתי משאירה אותה עם המטפלת הזו, כמו שנגה כתבה, כשיש ספק, אין ספק

• פייס: ortal_hori
  • למה שלא תדברי איתה? תדרשי הסברים! זו הילדה שלך, זכותך לדעת מה קורה איתה!!!
    תעדכני
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני שמחה שנרגעת בעניין הצביתות
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------

• בעניין האוכל היא במעקב של מרפאת אכילה והתייעצתי איתם היום,
    אמרו לי שכרגע כן חשוב שאני אתעקש על עניין הדייסה בגרבר אז פשוט הכנתי את הגרבר מעורבב עם דייסה (במקום לשלוח את הגרבר סגור) והיא באמת אכלה אותו יפה היום ואני יותר רגועה.
    גם הסבירו לי במרפאת אכילה שהקטנה כנראה למדה שאם היא עושה בעיות אם האוכל אצל המטפלת אז היא מקבלת מה שהיא יותר אוהבת כמו היוגורט או הגרבר בלי הדייסה ושזה יקח לה זמן להתרגל שזה מה שיש. (בבית אם היא לא רוצה לאכול אז אין תחליפים מיד אלא אחרי זמן שהיא כבר חושבת שזו ארוחה חדשה ולא תחליף למה שהיא לא רצתה)

• אחלה פיתרון מצאת

• פייס: ortal_hori
  • המטפלת מבינה כמה זה חשוב שתאכל, ולכן היא מביאה לה את הדברים שהיא אוהבת, כנראה שהיא לא נתקלה בסרבני אכילה כ"כ כי היא עושה כל דבר כדי שהילדה תאכל ולא משנה מה אני מסבירה לה.

• אני חושבת שאם לילדה היה רע, היית רואה את זה מייד,
    ילדים לא יודעים לשקר או להעמיד פנים.
    לגבי צביטות, אם מדובר בילדים זה לא נורא, רק תבקשי ממטפלת שתנסה למתן את הילדים.

ולגבי סוגיית האוכל, אני מבינה את המטפלת כי באחריותה שילדה תוכל,
    היא מפחדת שאם לא תוכל תבואי בטענות. לכן היא נותנת לה משהו שהיא כן תוכל.
    למטפלות קשה עם סרבני אוכל הקטנים,
    כי מצד אחד הן צריכות להקפיד על הוראות של אמא
    ומצד שני הן צריכות להאכיל את הילד שלא יהיה רעב.
    נטלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה