שאיבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!
    אשמח לקבל הכוונה מבנות מנוסות בעניין, כשאני שואבת כמה צריך לשאוב בשביל למלא שקית להאכלה?60? 80? המשאבה היא ידנית וזה לוקח זמן...

10 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי את השאלה

• תשאלי את עצמך כמה הוא אוכל ולמה את שואבת. אם בשביל ארוחה מלאה תשאבי כמה שהוא אוכל בד"כ...
    אם זה נניח סתם השלמות או למקרי חירום- תשאבי כמה שיוצא. עד שהציצי יתרוקן...

• מומלץ לשאוב כמויות קטנות אפילו אם זה כביכול מבזבז שקית. אם את מתכוונת להקפיא הוא הרי יגדיל את הארוחות שלו ככה שאפשר יהיה לצרף ולא לבכות על חלב שנשפך. אני הייתי שואבת שקיות של 60 שקיות של 70 שקיות של 80 ושקיות של 100. אבל היו לי גם שקיות של 20-30... תמיד הייתי מצרפת וזה היה מעולה. כי ככל שעבר הזמן הוא הגדיל את הכמות והייתי עושה צירופים שונים.
    כמובן על כל שקית לכתוב כמות במ"ל (לא לפי השקיות אלא לפי הבקבוק - נראה לי יותר אמין...) ותאריך השאיבה. ובמקרה של הקפאה להקפיא בעומק הפריזר.

אגב, אם יוצא לך בשאיבה אחת 30 תשמרי בשאיבה הבאה תצרפי את מה שששאבת עד שתהיה לך כמות נניח של 60 ואז תקפיאי - אפשר לצרף חלב מאותו היום - להשוות טמפרטורות ולצרף.

ישר כוח על הרצון לשאוב זה לא קל אבל מספק בטירוף. אני שאבתי חצי שנה בהתמדה
  • תודה על התשובות שלכן!
    מה שהתכוותי זה כמה אני צריכה לשאוב לארוחה (הילדה בת 3 שבועות) כי כשהיא יונקת אני לא יודעת את הכמות שיוצאת.
    איך יוצא להן 200 ב10 דקות??? יצא לי 60 אחרי מאמץ כבר כאבה לי היד...זה נורמלי? במשאבה חשמלית יוצא יותר?

• לי בחשמלית היה יוצא פחות. עם איזה את שואבת? אוונט ידנית? בעייני היא סוף הדרך!
    לכל אחת תפוקת חלב שונה אל תלמדי מאחרות.
    כל תינוק אוכל כמות אחרת תצטרכי פעם אחת לשאוב ולתת לה ולראות כמה בערך היא אוכלת...

• חחח מאמי אל תדאגי, זה גם המון בזכות המיומנות

בקשר לכמות האכלה את יכולה לתת 60, אם את רואה שהיא מסיימת תני 80 וכן הלאה
    בגיל הזה זכור לי שנהוראי אכל 60 כל 3 שעות
    אח"כ זה עלה בהדרגה ל-80, 100 ועכשיו מינימום 120

• מקסי תלוי במשאבה וגם תלוי בחזה שלך.
    בינתיים תעשי שקיות של 60, ככה לא תזרקי חלב עודף
    [

• אני בעג שבהתחלה תעשי שקית של 60 ותתני. אם היא רוצה עוד תתני ישר מהציצי.

ואז תדעי שאת צריכה לתת.לה 90.
    ואז לראות אם היא אוכלת הכל או משאירה
    וככה מבינים את הכמות...

• שחר המלך- כן עם ידנית של אוונט, היא באמת נראית טובה!
    בנות אתן אלופות אני מודה לכן מאוד על המענה, עזרתן לי מאוד!
  • לא לתת קר.... לחמם את החלב עם הבקבוק בתוך קערת מים חמים , לא רותחים, וכל הזמן לסובב אותו קלות בתוך המים שיתערבב ויתחמם.
    ואז כשזה חמים כמו בגוף- לתת.

את הקפוא את מוציאה למקרר כמה שעות לפני השימוש ומפשירה באותה הדרך.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה