לפני 3 שעות עברתי תאונה, לא רציני... אבל מבאס. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• נסעתי לתומי על כביש 5 פתאום רכב שהגיע מנתיב האצה (פנה לכביש שלי והשתלב) חתך 2 נתיבים עד לנתיב שלי וניסה להיכנס לפני, בלמתי חזק אבל הכביש היה רטוב אז הרכב לא עצר, נכנסתי עם הפינה הימנית הקידמית שלי בפינה השמאלית האחורית שלו.
    מה הוא מתפרץ לי לנתיב??

19 תגובות
עמוד 1
  • העיקר שכולם בריאים ושלמים

• טוב שזה נגמר ככה

• הכי חשוב שכולם יצאו בריאים

• הית עם ברוש באותו? אתן בסדר?
    צריכה עו"ד לנזקי גוף? בעלולי מתמחה בזה!!
    [

• אוף איתו. בכביש 5 נוסעים נורא מהר הרבה מעבר למהירות המותרת. הבוקר ראיתי תאונה נוראית אני שמחה שאצלך זה נגמר בנזק לרכוש בלבד.
    תרגישי טוב ותנוחי
  • הכותרת הבהילה אותי קשותתת אפילו שציינת שזה לא רציני
    הכי חשוב שהכל בסדר מאמי

• הכי חשוב שאת בסדר

• העיקר שאתם בסדר
    אל תוותרי הכי הרבה תילחמי בביטוח שישלמו

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• בר לא הייתה איתי, תודה לאל. נסעתי לבד. הכי מצחיק שהייתי עם 2 ידיים על ההגה, הסתכלתי על הכביש, לא התעסקתי עם הרדיו או הנייד, הכל לפי הספר! ודווקא כשאני סופר-זהירה זה קורה! אבסורד.

• אויי תאונה ראשונה זה לא נעים.
    מזל שברוש לא היתה איתך... אחרת היתי קורעת אותו.
    [

• ליבי - תודה!

• [

• מי נתן לאנשים רישיון?!?!
    העיקר שאתם בסדר מאמי - רכוש במקום נפש ב"ה

• הכי חשובבבבבבבבבבבב שאת בסדר, בריאה ושלמה!
    מקווה שהכל יהיה בסדר, בהצלחה מותק!

• וואו!!!!!!

• יעליאור - זה בדיוק מה שמפחיד אותי, שהביטוח יגיד שבגלל שנכנסתי בו מאחור זו אשמתי למרות שהוא הופיע פתאום בנתיב שלי וזו לא הייתה בעיה של אי-שמירת מרחק.

• לדעתי- הסירי דאגה מליבך. כי השמאים מבחינים בפרטים הקטנים עד כדי כך, שלפי אופן הדפיקה (לא מקום הדפיקה- מאחור/ מהצד/ מלפנים, אלא צורת הדפיקה) הם יכולים לזהות איך התרחשה התאונה...
  • ממי,אוףףףףףףףףףףףף,כאילו לא-חסרים סידורים, אז עוד אחד כעת..

באמת ברוך-השם,שהכל כשורה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה