-
-
לדור כיבסתי רגייל עם המרכך שלנו ונוזל כביסה שלנו
-
אני קניתי אבל כשיגמר (וזה יקרה עוד הרבה זמן כי אני שמה ממש מעט מכל דבר) אני אשתמש כבר בשלנו
-
אני לא זוכרת מה עשיתי עם רום אופיר
-
ברור שמשתמשת באבקה מיוחדת!
וואו אני מתחילה להרגיש כמו ה"בקרוב" שלך
"..ילדיכם אינם ילדיכם
כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
באים הנה דרככם, אך לא מכם.
חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
-
רק עם ליאל השתמשתי בחומר מיוחד, הייתי מכבסת את הבגדים שלה בנפרד, כשיונתן נולד כבר השתמשתי בחומר רגיל ומכבסת את הכל ביחד, גם שלהם וגם שלנו.
רותי
-
אני משתמשת לכולנו באבקה ומרכך לעור רגיש, אז אין שינוי , אבל אם הייתי משתמשת ברגיל הייתי קונה לתינוק במיוחד
-
עם מעין השתמשתי מעל שנה, עם יובל חצי שנה, עם השלישי, אם וכאשר בטח גם חצי שנה. אין לי מושג.....
בכל מקרה בחצי שנה הראשונה הוא לא צריך כל מיני חומרים חזקים מורידי כתמים ואפשר להתענג על הריח
-
האמת שעם נטלי באמת לא קניתי מיוחד, נדמה לי סתם כי שכחתי
-
גם אצל ניצן קניתי, השתמשתי במרכך ובאבקה עד שהם נגמרו וזהו, העברתי את הכביסה שלה לכביסה המשפחתית
-
קניתי וממשיכה לקנות
-
נוגע
פייס: ortal_hori
-
טוב עכשיו אני מרגישה נורמלית
-
גם אני כמוך. - בעלי לא צחק עלי.... אבל מבין ויודע שתינוקות צריכים משהו עדין יותר.
הרעיון של המרכך לתינוקות והאבקה המיוחדת...אין לזה חומרים פעילים כמו באבקה של גדולים. שצריך להוציא לכלוך...
אני משתמשת ככה כמעט עד גיל שנה... וממש מעט.....
-
עדיין לא הגעתי אפילו לילד שני... אבל נראה לי שעדיף להשתמש בהתחלה בחומרים העדינים יותר, אז אין ספק שאני אשתמש באבקה ומרכך שמיועדים לתינוקות.
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
יש לי בבית אבל נראה לי שבכל מקרה הייתי קונה.
אני מתכוונת בהתחלה לכבס בנפרד (גם מאד אוהבת את הריח
-
אני גם בשלישית- מכבסת בנפרד עם אבקה ומרכך שלה..
[
-
אני בכלל לא חשבתי על האופציה הזו
גם לניצן כבר לא קניתי.. ולא כיבסתי בנפרד (חוץ מאשר את כל הבגדים והמצעים והחיתולים של ההתחלה..)
אז בקיצור: לא!
-
גם אני עשתי לבת שלי ואני אעשה אם החלטי עוד ילד
את בסדר גמור
-
אני כן השתמשתי (לשניהם) וגם בסיבוב הבא אני מאמינה שאקנה במיוחד
-
את לא שונה ושבעלך ירגיע
-
עם ליה השתמשתי באבקת כביסה מיוחדת לתינוקות עד חצי שנה,
ומרכך רגיל.
תכל'ס, אני חושבת שזה לא משנה, הכל זה עניין של טריקים שיווקיים.
כל אבקות כביסה אותו דבר וגם מרככים
נטלי