מחר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחר זה היום הראשון שהמחזור שלי מאחר... הוא לא כל כך סדיר מאז שהפסקתי גלולות. לפני חודשיים עשיתי בבוקר בדיקת הריון ביתית והיא יצאה שלילית , כמה שעות לאחר מכן הופיע המחזור, כמה צפוי. חודש שעבר התאפקתי יומיים לאחר המחזור לא עשיתי בדיקה והמחזור הגיע. מחר זה היום שבו ארצה לעשות בדיקה אך אני פוחדת להתאכזב שוב ... מחזיקה אצבעות.... שיהיה בהצלחה לכולנו.
15 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בהצלחה!
  • הי מותק,

המון המון בהצלחה... הלוואי שתפתחי את השנה החדשה בבשורות טובות!!!
    כמה זמן את רוצה לחכות אחרי האיחור? לדעתי, אחרי שבחודש שעבר חיכית יומיים מהאיחור ואז הגיע לך, כדאי שתמתיני לפחות עד היום ה-3 של האיחור, רק כדי לא להתאכזב...
    מחזיקה לך מיליונים של
  • זה כל כך מוכר לי.
    כאילו שיש חוק שאומר שהבדיקה מביאה את המחזור יחד איתה
    שיהיה בהצלחה
  • אוף , בדיוק שאמרתי שאעשה את הבדיקה למחרת בבוקר המחזור הגיע. הפעם זה באמת היה באיחור של 3 ימים... עד מתי יהיו האיחורים האלה????
    זה גם מקשה על חישוב הביוץ.
    מה אני עושה לא טוב???

לפחות הפעם חסכתי את הבדיקה הביתית...

• הי מותק,

תחשבי את הימים האלו להבא לא כאיחור, אלא כמשך המחזור הממוצע שלך. אם לדוגמה בחודש שעבר קיבלת אחרי 30 ימים (במקום 28) ואם החודש קיבלת אחרי 31 יום, אז יכול פשוט להיות שהמחזור שלך מתארך, ואת צריכה לחשב את זה בממוצע החודשים, כדי לדעת בערך מתי הביוץ.

כך, למשל, אם בנובמבר קיבלת תוך 28 ימים, בדצמבר תוך 30 יום ובינואר תוך 31 ימים, הממוצע שלך הוא כ-30 יום (ממוצע הימים של כל מחזור), וכך הביוץ שלך קורה סביב יום 16.

אם תכניסי את הנתונים האמיתיים שלך, אוכל לעזור לך להתכונן לסבב הנסיונות הכייפי הבא!!!
  • הי יפעת תודה רבה לך ....
    אני אשמח לחלוק איתך את הפרטים הנוספים.
    אבל קודם יש בי עוד קצת תקוה שאולי בכל זאת משהו טוב קורה.

אתמול כל הלילה ישנתי עם טמפון ובבוקר קמתי שהוא כמעט נקי חוץ מכמה נק' חומות.
    קראתי שלעיתים בזמן השרשה יש הפרשות כאלה. האם זה יכול להיות??

אני כבר מחכה לבדוק שוב בעוד כמה שעות ולעדכן כמובן...
  • בעזרת ה' מקווה בשבילך שהחודש זה החודש

• חמודונת,
    כיף שיש עוד תקווה... אני יכולה לספר לך מנסיוני, שכשגיליתי על ההריון שלי זה התחיל בדימום חום, בדיוק כמו שמתחילה לי כל ווסת, רק שהפעם זה הפסיק, וכשבדקתי, גיליתי שנקלטתי.
    אז הלוואי שזה המצב גם אצלך, מחזיקה לך
  • הי יפעת,
    הבוקר זה היה הבוקר, המחזור לא הגיע. אחרי המעט חום שסיפרתי לך כבר יומיים אני נקייה והחלטתי לעשות בדיקה. נחשי מה??? יצא שלילי!!! זו הייתה בדיקה של YES או NO.

לא מבינה , מבולבלת...

מתי כדאי לי עשות שוב בדיקה ביתית בהנחה שהמחזור לא יחזור???
  • בהצלחה ממי
  • באמת שכבר אין לי כח!!!
    עד לפני רגע הכל היה בסדר הייתי אופטימית...

פתאום יצאתי מהשירותים ובלי שום אזהרה או כתם על התחתונים בניגוב יצא לי אדום של מחזור קצת כהה אבל אני כבר לא בשלב של להשלות את עצמי.

כנראה שאצטרך להתחיל הכל מחדש.... :(

יפעת , אני אכין לך רשימה מסודרת כדדי שתעזרי לי לחשב את הביוץ הבא...

בנות יקרות תודה על העידוד, כמה שהוא עוזר , תמשיכו ככה אחת לשנייה.

אמן יהיו לכולנו רק בשורות טובות.

• הי יעפת,
    בסוף לא שלחתי לך את התאריכים כי החלטתי שהחודש אני לא חושבת על זה בכלל...
    אני רגועה בלי לחץ.. ומה שיקרה יקרה...

אבל אל תתפלאי אם חודש הבא אשלח לך... חח

החודש עבר לי ממש מהר, ואולי זה כי קיבלתי שבועיים התנסות בחדר כושר וזה ממש מעביר לי את הזמן.
    אגב מה ההגבלות של כושר בזמן הריון למקרה ש...
    הדבר היחידי שאני יודעת זה לא לעלות על דופק של 140...

תודה, ושבוע נפלא
  • הי חמודה,
    גם לנסות לא להתעסק בזה ופשוט להינות זה טוב, מקווה שאתם משתוללים החודש
  • תיהי רגועה ובע"ה הכל יהיה בסדר, מחזיקים לך אצבעות
  • אני מצטרפת לבנות, תהיי רגועה , תשתחררי תשתדלי לא לחשוב על זה. פשוט להנות יום כן יום לא וזה יבוא לבד

רעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה