היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף החורף הזה שי-אל שבועיים עם שיעול +אינלציות אניי מיום חמישי עם סינוסיטיס אתמול ממש טיפסתי על הקירות מכאבים היה לי דייט עם אלוקים {צירי לידה כאבו לי פחות} קיבלתי אוגמנטין875 ואני כמו מתה כמה בכיתי אתמול אפילו לא יכלתי לטפל בנסיכה מזל שהבעלול בא המעבודה אוף אני על הפנים מי שהיא מכירה איזה טיפ מה לעשות לסינוסיטיס????????????????? פליז הלפ
8 תגובות
עמוד 1
בעלי סובל מזה המון תמלאי קערה עם מים רותחים אש, שימי מגבת על הראש ותקרבי לקערה תנשמי עמוק במשך כמה דקות
מקלחות חמות עם אדים ועיסוי ברכות ובין הגבות
תקני שמן לבנדר ותמרחי על המצח עד שיספג
את יכולה לקנות את הכלי הזה שמכניסים למטה נר ומעל שמים שמן והוא מפזר אותו בקיצור תשימי שם לבנדר
את יכולה לקרוא בגוגל מלא טיפים תרגישי טוב
שירה הנסיכה ממש תודה
לא מכירה דרכי הקלה לזה...
החלמה מהירה!!!!!!!!!!!!1
בעלי סובל מזה. אני תמיד מעסה לו את הראש עם אלכוהול או וודקה למשך רבע שעה בערך ואח"כ קושרת לו את הראש עם מטפחת והוא הולך לישון .
לפי מה שהוא אומר זה מה שעוזר לו לא יודעת אם באמת או כי סתם הוא מתפנק עליי בשביל לקבל עיסוי חחחחחח.