אני בוכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נטלי היום בגן עד 14:30. ראיתי אותה משחקת באוניברסיטה בגן והגננת הביאה לי אותה לנשיקת פרידה אחרונה (אחת מאלף) נישקתי אותה ועלו לי דמעות בעיינים ואמרתי למנהלת שאני הולכת לפני שאני מתחילה לבכות וכבר אז ניגבתי עיינים מדמעות

22 תגובות
עמוד 1
  • נשמה שולחת לך מלאן חיבוקים

• יפה שלי!!!!

לאט לאט את תרגישי יותר טוב.... ואיזה יופי שנטלי משחקת לה באוניברסיטה מסתגלת לה לאט לאט...

מחזקת ומחבקת אותך
  • אל תבכי
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• חמודה!!!
    אני מקווה שתתגברי על זה בהמשך, אומרים שתמיד לאמא קשה יותר מאשר לילד, לפחות תתנחמי בזה שמטפלים בה כמו שצריך ושהיא בידיים טובות.
    מאחלת לך שזה יהיה קל יותר עם הזמן...

• זה לטובה!

• אמרתי להם איך היא אוהבת לישון, כמה אוכלת והבאתי לה את השמיכה שלה מהבית ואני יודעת שהגננת שלה היא גננת טובה

• תחזיקה מעמד מאמי, עוד כמה שעות מסתיים היום הראשון, ותוכלי לחבק שוב את הנסיכה שלך !!!!!!!!!

• אני לא מאמינההההההה!! אני רק עכשיו רואה את ההודעה!!

קודם כל- ממש נבהלתי, הכותרת לא אופיינית לך ..

ולא רוצה להקל ראש, אבל כשאני רואה למה בכית אני ממש רגועה...

אל תדאגי, הקטנה שלך נהנית שם ומסגרת כזו רק תפתח אותה ותקדם אותה..

אני יודעת שהגעגועים קשים, אבל ככה תאזרי כוחות מחודשים ולא לשכוח "לאכל" לה טוב טוב את הצוואר...

• [/center]
    ]
  • יעלי -

• מאמי אני כבר חודשיים בעבודה והראש שלי כל היום אצל אוראל
    אך הוא ..הוא אכל..משחק..טוב לו שם..
    יהיה בסדר ככול שיעבור הזמן יהיה יותר קל

• יהיה בסדר מאמוש

• לקחתי, נישנשתי, היא מנמנמת ועכשיו נלך לקחת את הגדול שלי

• מאמי אני מחזקת אותך וארת לעצמי עד כמה זה קשה

• אוווףףףף איזה קשה זה
  • אמאל'ה נבהלתי מהכותרת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה