הברזל המאפן הזה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • די נמאס לי מהברזל אין ברזל עדין כמו בהריון????????????????
    שי-אל עם עצירות שחבל"ז ניסיתי לתת לה מיץ תפוז ואין שום שיפור הקקוש ממש קשה כמו אבן וצמיגי{כמו של כבש....}
    מסכנונה כמה היא לוחצת וסובלת וכלום אוףףףףףףףףףףףףףףף
    עצות?
    תודה
11 תגובות
עמוד 1

• בת כמה היא? אני לא זוכרת....

• תני לה פחות טיפות! תשחקי עם הכמות...תראי מתי היא בסדר, ואז לאט לאט תעלי שוב.
    אל תשכחי שזה לא המקור הברזל היחידי שלה, ולא נורא שהיא תקבל פחות מהטיפות
    זמן מסוים.
  • זה תלוי בת כמה היא
    תנסי לשים מד חום בשמן זית ולהכניס לפה הטבעת
    יש נרות לעצירות אם זה כל כך קשה
    תלכי לבית מרקחת ותתיעצי עם רוקח
  • בת כמה היא? אולי לתת לא לאכול משהו שמונע עצירות.

תתייעצי עם רופא מסכנה זה גם לא כ"כ בריא שהיא מתאמצת כ"כ הרבה

• שי-אל בת 4.5 חודשים{שבוע הבא5 חד}איך שהזמן רץ
  • היי
  • יש גרבר שזיפים תנסי לתת לה לשי-אל שלי זה עזר בתקופה של העצירות

• יש טיפות ברזל טבעיות....תנסי
  • גם אצלי הדס לא עושה יציאות כמו -פעם

אבל הבנתי שזה מה שנותנים בבית מרקחת כברזל (של טיפטיפות) ואמרו לי שאין בחירה= זה מה שיש.

אגב- תות בננה- אני נתתי מיץ תפוזים וזה עזר
    אבל תנסי באמת מיץ שזיפים או עגבניות (ככה המליצו לי בטיפת חלב)

• תודה נסיכות[|)
    ולגבי הברזל של הדס האם יש בבית מרקחת /סופר פראם?
  • לשאלתך, קיים תוסף ברזל בנוזל הנקרא פלורויטל - תוסף ברזל עדין וטבעי במיוחד לילדים.

פלורויטל הינו תוסף ת**** טבעי לחלוטין המכיל תמציות של צמחי מרפא ופירות בשילוב עם ברזל, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין C ופיטו-כימיקלים. פלורויטל משפר את רמות הברזל והפריטין בדם ומתאים גם לסובלים מקנדידה וסכרת הודות לכך שאינו מכיל שמרים ודבש. תכונות אלו הופכות את פלורויטל לתוסף ת**** ותוסף ברזל אידיאלי עבור ילדים. כמו כן, פלורויטל מומלץ גם עבור אלו הסובלים מאלרגיות. פלורויטל נספג טוב יותר, ביעילות וללא תופעות לוואי, ללא חומרים משמרים או חומרי טעם וריח מלאכותיים. בנוסף, פלורויטל אינו מכיל גלוטן או יוד.

פלורויטל מכיל ברזל גלוקונט דו-ערכי עדין ביותר בנוזל: 4.79 מ"ג בכל 5 מ"ל. רכיבי הפורמולה כולם פועלים יחד להגברת ספיגת הברזל בגוף, להעלאת רמות הברזל בדם ורמות הפריטין (מאגרי הברזל בגוף) בתוך חודש ימים במצבים בהם רמות הפריטין נמוכות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה