סליחה שאני חופרת בענין- עדכון בסוף.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פשוט גיליתי שאמהות לפעמים, יותר נכון- לרוב, יודעות הכי טוב..
    [
16 תגובות
עמוד 1
  • יש בהחלט סיכוי שצמחו לה גם בתוך הגוף.
    אין הרבה מה לעשות, אבל כדאי לבדוק אם יש לה בגרון או באוזניים.
    הלכת לרופא?
    לאחת מבנותיי היתה אחת על עור התוף וזה כאב לה נורא נורא.
    בוגינליה צריך להקפיד מאוד על ניקיון ולראות שהם לא מזדהמות, במקרה של זיהום צריך אנטי'.
    פרט לטיפול נגד הגירוד אין מה לעשות, זה "פשוט" צריך לעבור.

קחי בחשבון דבר לא כיפי - לפעמים זה מגיע בשני מחזורים בהפרש של כמה ימים זה מזה....
  • תקני את הנוזל הירוק הזה שהיו פעם שמים לנו ברוסיה זה כמו יוד הוא מייבש את הפצעונים האלה..ברוסית זה zelionka
  • כמו שאמרתי הבת שלי עברה את זה לפני שבועיים
    לצערי אין תרופה
    יש תרופה בשם זינק ( מקווה שכתבתי נכון) צבע לבן מורחים כדי שלא יגרד לה
    וזהו גם הבת שלי היה קרוב לעין ולפה אם ראיתי שהמצב מחמיר תתיעצי עם רופא
    תרגיש טוב
  • אוי מסכנה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אוי איזה נורא ...
  • מסכנונת
    מקווה שיעבור לה מהר ותסבול כמה שפחות

• יוווווווו זה נשמע נורא !!
    איןלי מושג בשיט , ממי .. אבל מאחלת החלמה מהירה !
  • כן,מאוד יכול להיות... אין מה לעשות חוץ מתחליב קלמין ובאמת אמבטית קורנפלור שמעתי שזה טוב,צריך להקפיד על ציפורניים גזורות כדי שהיא לא תגרד וחלילה הפצעים יזדהמו.
    המון אמבטיות מה שכן עם הפצע ליד העין תשימי לב שזה לא מתפשט זאת אומרת שלא מופיע אודם או נפיחות סביב העין אז צריך לפנות לרופא.המון בריאות
  • היינו אצל הרופאה, והיה שם עוד תינוק שהיה עם אבעבועות!!
    [

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מסכנה
  • מסכנה

• כן גם אני שאלתי אתמול לגבי הפרוונר
    שיעבור לה בקלות ושימי לב שלא מתרדר ואת יכולה למרוח לה קלמין זה הלבן הזה נגד גירודים

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • חיסון אבעבועות הוא רק בגיל שנה
  • שתרגיש טוב, נשמע מפחיד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה