היא מעצבנת אותי!!! (האח הגדול) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זיוה מספרת לברי סימון שפעם היא עלתה לאוטובוס בבני ברק וביקשו ממנה לעבור לצד האחורי של האוטובוס ואחרי שהיא סירבה איימו שיכו אותה.

יושבת גברת ברי סימון ומטיפה לה שהיא לא בסדר!!!! שעדיף לשבת מאחור כמו יהלום ולכבד את החרדים או לעלות לקו בלי הפרדה.

זיוה מנסה להסביר שאין קוים אחרים וגם באוטובוס הזה לא מצוין שמדובר בקו מהדרין אבל ברי בשלה. שואלת את זיוה "איזו מין דתיה את?!"
    לדעתה זכותם של הדתיים שיהיו להם קוים נפרדים, קופות חולים נפרדים וכו'.

חצופה!!!!!!

מעצבנת אותי בטירווווף!!!!! היא מעלה לי את הסעיף!!!! מעניין אם יראו את זה בשידור או שינסו להוציא אותה צדיקה.

יוווו... אני רותחת עכשיווווו!!!!

אני הולכת לאפות עוגה
9 תגובות
עמוד 1
  • שמרית עכשיו לפני שניה העברתי ערוץ זהו אני
    שונאת אותםםםם

• מעצבנת בטירוף היא אגרסיבית ומאוהבת בדעות של עצמה חצופה
    חיה בלה לה לנד לא מאפשרת לאף אחד לדבר איכככס
  • מתנהגת כאילו היא בעלת הבית... מטומטמת!!!!!

יואוווו... איך היא מעצבנת אותי!!!!

• יש לי יום חופש מזה מליון שנה ואני בוחרת לראות את האח הגדול ולהתעצבן מה זה אומר עליי חחחחח מקווה שאני לא אתמכר אין לי זמן לזה

• לא ראיתי ולא מתכוונת לראות

• היא פנאטית ואני שונאת כאלה!!!!!
    מקווה שהיא תעוף מהר!!

• לא אוהבת תוכניות מהסוג הזה.. וראלטי בכלל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה