כמה כייף להיות פה...שאלה בקשר לקורנפלור דחוףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יהלי שלי בן 3 חודש והוא אוכל 180 גרם כל 3 שעות עם הוא ער עם הוא ישן הוא מתעורר אחרי 4 שעות, האם להוסיף לו קרונפלור כדי שיתפוס אותו יותר? עכשיו כשהוא נולד בחודש הראשון הוא לא עלה בכלל במשקל נכון להיום הוא הדביק את הפער
5 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה לנסות לקראת הלילה שיהיה לך יותר שעות שינה רציפות (אבל לא בטוח שזה יעזור כי אם הוא צריך לעלות במשקל אז הוא בכל מקרה יתעורר לך בלילה לאכול), אבל בגדול נראה שיש לך אחלה ילד לא הייתי משנה כלום
  • הייי... בהחלט כיף כאן
  • אני יודעת שהדייסות הן מגיל 4 חודשים.

אבל השאלה היא האם הוא באמת רעב אחרי 4 שעות או שזה רק הרגל? מה לגבי מוצץ? יכול להיות שהוא רק צריך למצוץ משהו והוא ימשיך לישון?
    ניסית את זה?

• לא לתת לו כפית בכל ארוחה כדי שישבע?
  • אני לא בעד לפטם ילדים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה