איזה באסה....... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ספרתי לכן שמאיה פולטת הרבה והרופאה המליצה לעבור לבקבוק ובגלל שאני לא מצליחה לשאוב הרבה אז להוסיף סימילאק כי הוא יותר קל מהמטרנה.

התחלתי לתת סימילאק פעם- פעמיים ביום, אחרי איזה שלושה ארבעה ימים התחילה למאיה פריחה על כל הראש והצוואר הרופאה נתנה פניסטיל ואמרה שכנראה מאיה רגישה לסימילאק. אני חשבתי שהיא רגישה לסוודר חדש שלבשתי ולא היה מכובס.
    אתמול נתתי שוב סימילאק לא היה כלום.
    היום נתתי סימילאק והשלבשתי את מאיה בטרנינג שלא כובס ושוב פריחה על כל הראש והפניםנראה לי זה הסימילאק
    מה לתת לה במקום??????????

בבקשה עזרה, להתקשר לרופאה?
    [[url=http://www.familylobby.com]
7 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון להפסיק עם הסימילאק .
    דבר שני זה לא כ"כ בריא להלביש לתינוק בגד לא מכובס אולי זאת בכלל אלרגיה למשהו אחר .
    להייעץ עם רופא

• אני גם הייתי מתייעצת עם הרופא - להפסיק בכל אופן את הסימילק ולא להלביש משהו לפני שכיבסת
    שתרגיש טוב

• אולי זה רגישות ללקטוז....לשי-אל זה יצא כשהיא הייתה אוכלת סימילאק חלבי...תנסי סימילאק איזומיל(צמחי)....

ואל תלבישי לה בגד שלא כובס לכי תדעי איפה זה היה לפני...איזה חייה אולי הייתה על זה והאבק שיש בארגזים עד שזה יוצא לחנות...

• אם כל פעם שאת מביאה לה סימילאק את שמה לה בגד שלא כובס, אז אי אפשר לדעת ממה זה
  • יצא שבמקרה בפעמיים האלה שהיא "פרחה, פעם אחת אני לבשתי סוודר חדש שלא כובס והחזקתי אותה בידיים ובפעם השנייה היא לבשה טרנינג שלא כובס....

מה לעשות?
    לחכות שהפריחה תעבור קודם כל ואז לנסות שוב סימילאק? וללבוש בגדים מכובסים? כדי לבדוק האם הרגישות היא לבגדים?

זה לא פעם ראשונה שהיא אוןכלת סימילאק ולא פעם ראשונה שלובשת לא מכובס, אם זה בגד חיצוני כלומר מעל השכבה הראשונית אני לא תמיד מכבסת

זה נראה לכן בסדר הניסויי אני אעשה?

[[url=http://www.familylobby.com]
  • אני לא בטוחה שזה הסימילאק כי פריחה ברך כלל מתפשטת בגוף וכיוון שאת שמה לה בגד חיצוני הגוף אומנם לא חשוף אבל פנים חשופות ולכן לדעתי זה גירוי מהבגד תנסי לתת לה שוב סימלאק אחרי שהפריחה עוברת אבל תכבסי את הבגדים

• אל תשאלו
    בערב קלחתי את מאיה אני מורידה את המכנס וחשכו עיניי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה