דיייי כבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףף. עם כל המחלות מיום ראשון דניאלה נחנקת משיעול הלכתי איתה לרופאה שאמרה אז שאין כלום ולתת לשיעול דבש בלילה כבר נחנקת לגמרי שיעול נביחות ובריאה מלאאא עשיתי לה אינהלציה ותרופת סבתא ביום שני היה איבחון שהופסק כבר בהתחלה כי התוצאה לא אמיתית חזרתי איתה אתמול בצהרים תראה דלקת באוזן וברונכיטיס איך כל כך מהר התפתח בערב כבר עלה חום ל - תחזיקו את עצמכם 39.7 התחילה בקפיצות חא רציניות )הסבירו לי שאילו פירכוסי חום וכבר היה לה בעבר בחום כזה) נתתי אקמולי אך חא ירד יותר מ 38.9 אחרי שעה שוב היה 39.7 היום בבוקר שוב חום 38 כעבור פחות משעה 39 התקשרתי לרופאה שאמרה שאביא מייד את דניאלה אליה בודקת אין שינוי ואומרת לי שנתנה אנטיביוטיקה אתמול אמרתי לה שלא היא היתה בשוק מייד רשמה בקיצור דניאלה גם עכשיו עם חום 39 ואחרי אקמולי ישנה ועד יום חמישי כולל בבית ואני איתה אוףףף אני מוכנה לקחת ממנה את המחלה

10 תגובות
עמוד 1
  • החלמה מהירה

• וואי מסכנה קטנה
  • תודה בערב שוב זינק החום ל - 39.4 כבר לא יכולתי לראות שהיא מתחרפנת סובלת וקודחת לי בידים וגם אחרי מיקלחת החום לא ירד נתתי לה בסוף נר אקמולי קצת לפני שנרדמה עדין היתה חמה ואדומה כמו עגבניה אבל החום היה רק 38 נקווה שלא יעלה וישאר ככה ופחות

• מסכנה
  • שוב תודה היום היתה בלי חום הנר השפיע עכשיו ישנה אבל אני מרגישה כמו אדי חום מדניאלה עלי מקווה שלא עלה שוב

• שתרגיש טוב

• תודה ועד שחשבתי שהרע מאחורינו עכשיו שוב החום העליה ומקודם דניאלה נחנקה משיעול לא עלינו חריף והקיאה ים את כל מה שאכלה היום שזה בקושי גם ככה מחר ביקורת שוב אצל הרופאה ורק יום ראשון אחזיר אותה למעון חטפה הפעם ברונכיטיס חזקה ודלקת באוזן ולתת תרופה זו מלחמת עולם שלישית איך אפשר לתת לה שזה יבוא ברצון ובלי בכי והתמרדות ממנה?

• נשמע קשה

• נתתי בכוח גם את טיפות האוזניים עםההיסטריה שלה לפחות אינהלציה היר משתפת פעולה לגבי הטיפות אני צריכה להפחיד אותה גם שאם לט תתן לשים לה הרופאה תשלח אותנו לבית חולים אני יודעת שאסור אבל אין לי ברירה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה