מעדכנת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות רשמתי לכם לפני כמה ימים על התוצאות בדיקה.היתי היום אצל הרופא והוא לא בדק אותי ווגנלית.הוא ראה את הבדיקות והוא אמר שזה תסמין של שחלות פוליציסטיות.כמובן.שלא עצרתי את עצמי ופשוט נשברתי ובכיתי לו.הוא נתן לי כדור ביום של אקיקלמין למשך 5ימים.מישהי יכולה להסביר לי איך הכדור ואיך הוא השפיע עליה?שאלתי אותו אם לא צריך מעקב זקיקים עם זה או שוב לעשות בדיקות דם אז הוא לא רצה ואמר לי שלא צריך.אני בהלם ולא יודעת איך לעכל את זה ומתפללת שהכדור הזה יביא לי את החסידה.אמן!
17 תגובות
עמוד 1
  • אני לא כול כך יודעת לגבי שחלות פוליציסטיות אבל אני יודעת שיש פתרון!!!
    אל תהיי עצובה .... זה יגיע .... בזמן שלו בע"ה !!!
    מאחלת לך בהצלחה ואל תפסקי להתפלל
  • אני פוליציסטית אבל עם מחזור סדיר מקבלת כל 28 יום , ועברתי טיפולים עם איקקלומין , עליי זה לא השפיע בכלל כי בכל מקרה שחלה פוליצסטית מוציאה יותר מזקיק אחד מוביל .. לפחות ככה אצלי זה היה .. ובנוגע למעקב זקיקים ובדיקות דם... מה זה השטויות האלה???? אז איך הוא ידע מתי את מבייצת אם הוא לא יעשה לך בדיקות כמו שצריך??? תדרשי לעשות את הבדיקות האלה זו זכותך !! את לא צריכה ממנו אישור לזה.. תבקשי הפניות הוא יהיה חייב לתת לך!!! שיהיה המון המון בהצלחה!!!!!
  • היי...האקיקלמין לא השפיע עלייך?אז מה עשית???המחזור שלי כל 30-33 ימים.אני נורא מפחדת
  • אחרי שהאייקלומין לא השפיע עליי במשך 2 סבבים, עברתי לפיורגון, רציתי לעבור כבר לפני זה כי קראתי שבנות עם שחלות פוליצסטיות איקקלומין לא כל כך משפיע עליהן (לרוב), אבל הרופא לא אישר לי, בכל אופן מאמי הכי חשובבבבב- את חייבת לעשות בדיקות דם ומעקב זקיקים בייחוד כי את פולציסטית, ושלא תחשבי ששחלות פולציסטיות זה דבר לא טוב, להיפך זה מצויין, יש לך סיכוי להריון מרובה עוברים (כמובן אם את רוצה) יותר טוב מלכל אישה אחרת גם בלי טיפולים הורמונליים, אצל נשים שהמחזור שלהן לא סדיר בכלל ויש שחלות פולציסטיות זה כבר סיפור אחר..
    אין לך ממה לפחד... דווקא הכל פועל לטובתך..מחזיקה לך ים של
  • אני גם פוליציסטית גאה!
    אין לך מה לדאוג, זה מאוד נפוץ וטיפול עם אקקלומין עוזר בהרבה מקרים. גיסתי נכנסה להריון פעמיים עם אקקלומין.
    את חייבת לבקש מהרופא שלך מעקב זקיקים בכדי שיוכל להגיד לך בדיוק מתי הביוץ ובכדי שיוכל לראות שהמינון שנתן לך משפיע עלייך.
    אני יודעת שאי אפשר לעשות יותר מכמה סבבים עם אקקלומין כי הוא פוגע ברירית הרחם.

אני גם עברתי שני סבבים שלא השפיעו עליי ומשם החלפתי לרופא פוריות.

בהצלחה!!!

• אז גם אני פוליציסטית....
    ממש קבוצת תמיכה חחחחח
  • תודה בנות.יקרות...אני לא יודעת למה אני קוראת את זה ועוד בוכה...תודה על העזרה אני יעדכן אותכן...
  • היי חן,

גם אני פוליסצטית, ואצלי המחזור ממש אינו סדיר....
    תוסיפי לזה גם בעיות ספירה אצל הבעל - ותקבלי מתכון מושלם לדכאון ובעיית פוריות מצוינת.
    טופלתי באיקקלומין, 3 סבבים עם הזרעות. בסיבוב ה- 3 נקלטתי להריון. אני אמא היום לבן שנולד לפני קצת יותר משנה.

דעי לך, שעם כל התסכול, הקושי הנפשי שתמיד מלווה אותך בתהליך, תחושת הפיספוס וכל מה שרק יש - בסוף הכל מסתדר!

כשאנחנו התחלנו בכל התהליך, אמרה לי חברה טובה: "עזבי אותך מהבעיות האלה, הן קיימות ואי אפשר לשנות את המצב. תתקמדי עכשיו בלעלות למעלה. והכי חשוב - לא לשכוח לעולם את הזוגיות!"

והיום, במבט לאחור, זה מה שהחזיק אותי לאורך כל הדרך. החלטתי עם עצמי שאני משקיעה הרבה יותר בזוגיות, מחזקת את "עצמנו" ובזה היו לנו הכוחות הנפשיים להתמודד גם עם האכזבות בהתחלה.
    לדעתי, ולא מבחינה רפואית כלשהי, אני בטוחה שלא נקלטנו ב- 2 הסבבים הראשונים רק בגלל לחצים פסיכולוגים. רופא הנשים שלי הכין אותנו מראש לזה שנצטרך להגיע לזריקות, ושהטיפול באיקקלומין והזרעות הוא "בשביל הפרוטוקול", ככה שבטיפול השלישי בכלל הלכנו כבר עם מחשבה של לעבור עוד סיבוב כי צריך. השקט הנפשי ואי הלחץ - עשו את שלהם.

זה לא סוף העולם, ומרגע שהבנתי שאני פוליסיצטית גילית המון בנות כאלה סביבי. זה דיי נפוץ היום, ותשמחי על זה שהרפואה בימנו מאוד מתקדמת. אופטימיות היא שם המשחק יקירה!

מאחלת לך המון בהצלחה, עם המון סבלנות ואמונה שזה אפשרי!!!!!!
  • ריגשת אותי כל כך...תודה רבה רבה על העידוד:)
  • סליחה שאני נדחפת!
    אבל דבר אחד לא ברור לייייייי???...............
    איך הרופא שלך קבע על סמך בדיקה אחת שאת פולציסטית?????????????
    צריך להסתמך על בדיקת דם שניה לפני שהוא נותן לך תכדור הזה !
    אצלי בבדיקה הראשונה יצא שאני פולציסטית
    ובבדיקה השניה יצא שאני לא!!!
    וגם במעקב זקיקים תמיד היה זקיק אחד מוביל כך שאני בסוף לא פוליצסטית.
    בשביל זה עושים מעקב זקיקים..בטח לא היה לו כוח!!!!!!
    תעמדי על שלך לפני שאת לוקחת תכדור הזה!
  • אני גם הייתי בהלם ואמרתי לו צריך שוב בדיקת דם או מעקב והוא אמר שלא.אני אלך לרופא פרטי וזהו.תודה:)
  • אני גם הייתי בהלם ואמרתי לו צריך שוב בדיקת דם או מעקב והוא אמר שלא.אני אלך לרופא פרטי וזהו.תודה:)
  • מאמי,
    בשביל דבר כזה את לא צריכה רופא פרטי...
    זה טיפול כל כך קל שבאמת אין צורך ברופא פרטי.
    את יכולה ללכת לעוד רופא לשמוע חוות דעת ומומלץ לעשות את זה אם יש לך ספקות לגבי הרופא שאת נמצאת אצלו עכשיו.
    באיזה קופת חולים את?
    אולי נוכל להמליץ לך על רופא טוב...
  • היי קודם כל בהצלחה שנית
    בהנחה ואכן יש לך שחלות פוליצסטיות אני מאוד ממליצה לך לשנות את תפריט הת**** שלך ללא קשר למשקל שלך אני יסביר בקצרה שחלות פוליציסטיות מלוות לרוב במצב הנקרא תנגודת לאינסולין ברגע שמשנים את הת**** לגוף יותר קל "להתעסק" עם כל נושא המחזור החודשי וזה מאזן את משק ההורמונים בגוף אז מה בעצם לעשות מאוד פשוט שש ארוחות ביום וללכת על תפריט כמו של חולי סוכרת (לא להיבהל )
    מה לא לאכול במצב של שחלות פוליציסטיות?
    המזונות שלא כדאי לאכול כוללים:
    ?סוכר
    ?חלב, ובעיקר חלב פרה – לחלב הפרה ישנם הורמונים שמזריקים לפרה
    ?לחם לבן ומוצרי קמח לבן
    ?קפה
    ?קולה
    ?שוקולד
    ?אלכוהול
    מה כן להקפיד לאכול מזונות עם B12 כמו בשר בקר, סלמון, עוף או הודו. ויטמין זה טוב למצב של חוסר פוריות.
    בהצלחה !!!!!!
  • היי יובל...אני באמת אוכלת ושותה את כל מה שאמרת.... תודה על הרקע אני לאט לאט מפחיתה בדברים האלו בלי.שום קשר... ונטלי אני מטופלת של כללית באזור הצפון.החודש אבוד לי בקשר לכדור ורק חודש הבא אני מתחילה.אז חשבתי לעשות החודש מעקב זקיקים בשביל להיות רגועה שאכן מדובר בשחלות פוליצסטיות
  • סורי, אני לא מכירה בצפון...
    אולי יש פה עוד בנות שיוכלו להמליץ..
    טוב מאוד שבכל זאת את הולכת למעקב זקיקים
  • היי יובל...אני באמת אוכלת ושותה את כל מה שאמרת.... תודה על הרקע אני לאט לאט מפחיתה בדברים האלו בלי.שום קשר... ונטלי אני מטופלת של כללית באזור הצפון.החודש אבוד לי בקשר לכדור ורק חודש הבא אני מתחילה.אז חשבתי לעשות החודש מעקב זקיקים בשביל להיות רגועה שאכן מדובר בשחלות פוליצסטיות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה