טיפות אלרין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דר' הדר,
    לפני כשלושה שבועות חטפתי כנראה וירוס/צינון וסבלתי מנזלת וכאבי גרון. אחרי כמה ימים כאבי הגרון נעלמה והנזלת עם הזמן הפכה לאף סתום. ע"מ להקל על עצמי בלילות התחלתי להשתמש בתרסיס אלרין פעם ביום לפני השינה. השפעת התרסיס מחזיקה מעמד כ-16 שעות ואז האף חוזר להיות שוב סתום למרות שנזלת אין (לא יכולה לרוקן את האף בשום שלב).
    אני מכירה מקרוב דלקות בסינוסים אבל זה לא זה (אין כאבי ראש, נזלת צמיגית, ריח..) פשוט אף סתום..
    1. כמה זמן אפשר להמשיך עם אלרין (בהנחה שאני משתמשת רק פעם ביום)?
    2. האם כדאי לפנות לרופאת משפחה?
    3. יכול להיות שזה איכשהו קשור להריון (כי אני לא מכירה אף סתום בלי נזלת מלפני ההריון)?
    תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. לא מומלץ להשתמש עם אלרין יותר מאשר 3-4 ימים, משום שהוא גורם בדיוק מה שאת מתארת - גודש חוזר וחמור יותר
    2. כן, בכדי לקבל טיפול אחר שיעזור לך יותר ומבלי לפגוע בריריות של האף
    3. לא

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה