היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות אני בדיכי ... היום הרופא החליט שלמרות שאני גבולית מאד....הוא שם אותי כסוכרתיית... תכלס זה גנטי אצלי במשפחה...לאמא ואחותי היה גם בהריון ... אבללללללללללללללל אין לי כח לזה... עכשיו יהיה לי דיאטנית צמודה ולמדוד סוכר...ואין פינוקי מתוק יותרררררררררר אולי זה טוב ...ככה אכנס למסגרת דיאטה כבר....ואני צריכה דחוף!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף דיכייייייייייייייי תמיכה בבקשה
12 תגובות
עמוד 1
תחשבי שהכל לטובה, כך תוכלי פחות ממתקים שבתכלס רק מוסיפים קילוגרמים מיותרים... אבל בהחלט מבינה שזה מבאס וקשה
אוי מסכנה... תחשבי על זה שזה יעבור ואת אםילו לא תזכריר את זה בסוף!
הכי חשוב - שאת והעוברי שלך תהיו בריאים, שזה יישמע לך כל פעם שאת מתייאשת, כך תעברי את התקופה קצת יותר בקלות...
ותחשבי איזה כבוד זה - דיאטנית צמודה :) ממש פרסונה חשובה :)
היה לי..יש דיאטנים שמרשים פינוקים..ואם את ממש גבולים אז יש דברים שכן מותר לך פשוט לא בכמויות שאת רגילה..נגיד כפית אחת מעוגה ולא פרוסה או 2-3 צ'יפסים עם הקציצה ולא מנה שלמה וכו'. אני מאוד אהבתי שוקולד מריר כשהייתי בהריון עם סכרת.. יש גם יוגורטים.. את מתחילה להעריך את טעמם של פירות וכו'. כמובן שעתיים אחרי הלידה כבר הייתי בספגניות חנוכה של רולדין.
רק מחשבות חיוביות, להירגע ולנשום עמוק את חייבת להיות רגועה בשביל הבייבי
מאמי גם לי היה סכרת בהיריון, גם אני בהתחלה נכנסתי לדיכאון והייתי ביום 6 פעמים מודדת סוכר, בסופו של דבר זה לא כזה נורא, גם תיהיה לך דיאטנית צמודה... את חייבת להית רגועה בשביל הבייבי
תוספת מדהימה למשפחתנו!
איך מגלים את זה??
גם לי היתה סכרת הריון בהריון ראשן(בשני דווקא לא)ושמרתי-ויצא לי מזה רק טוב-א.מיד אחרי הלידה שקלתי עוד םחות ממה ששקלתי לפני ההריון ונראיתי מצוין ב.קיבלתי מזה מסר לחיים מה זה לאכול בריא ולא להעלות במשקל יותר מידי וזה תורם לי המון ג.זה לא כ"כ נורא עם זה רק ע,י דיאטה ומדידות.רק מה שמעצבן שבסוף הם מאוד מפחדים למשוך את הריון יותר מדי ועל כול בעיה קטנה מידרוצים לשוח לניתוח. אבל הכי חשוב שתזכרי-שסכרת הריון-זה כביכול הריוון בסיכון...ומוטב שתטפלי בזה עכשיו מאשר שהילד יצא גדול מידי וכו' אז אם מטפלים בזה ונשארים מאוזנים זה בכלל בכלל לא נורא