גם בילד שלישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הכל כ"כ כיף!!
    אמא שלי קנתה לבייבי החדש חליפה ליציאה מהבי"ח מהממתתתתת, חליפה מתוקה מתוקה לברית מתכננת לקנות לו שמיכה ממש יפה לעגלה פשוט כבר נגמר לה המזומן באותו רגע
15 תגובות
עמוד 1
  • אין כמו אהבה ודאגה של אמא! ואני בטוחה שתיהי כמוה!

• תמיד כיף לקנות לתינוקות דברים חדשים

• אין כמו אמא

• תתחדשו ותהנו

• איזה כיף ....
    אני מתה על השופינג הזה לפני הלידה ...
    זה מרגש ומלהיב כמו בפעם הראשונה

• איזה מרגש זה אה?!
    אין כמו אמא
  • נראה לי שאת בדרך הנכונה
    פייס: ortal_hori

• ברורררררררררררררררררררררר
  • אורטל יש לך תכניות לבדוק אם זה מרגש גם בשמיני?
  • איזה כייף

• איזה כיף זה!!!!

אצלי מרוב התלהבות וציפייה הביגוד הראשוני היה מוכן כבר 3 חודשים
    (אוקיי.. האמת שזה היה בעיקר בגלל החשש ללידה מוקדמת )

הייתי פותחת את הארון 3 פעמים ביום לפחות רק בשביל להריחחחח.......

אבל הכי כיף זה כשכבר יש את היצור הזעיר בידיים

יאללה!! הגיע הזמן!!!!!
  • זהו נשאר לי לנקות את השידה. שבוע הבא אני אכבס הכל אלא אם מחר יהיה יום יפה. וצריך לארגן תיק.
    והכי צריך - לאסוף כוח ללידה. אני שבורה ורצוצה לא יכולה לחשוב עכשיו על לידה. אני כ"כ עייפה פיזית שפשוט לא יודעת איך יהיה לי כוחות ללחוץ. השבוע היו רגעים שאם היו לי בנוסף לחולשה הזאת גם צירים לא הייתי מצליחה להגיע לאוטו
  • איזה כיף!!!!! תתחדשי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה