היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נמאס לי פשוט מהכל - כולם מביאים לי את הקריזה בזמן האחרון במיוחד בעבודה אין לי כח לכלום, אני יכולה להתעצבן משטויות כל היום מתמרמרת עם עצמי ואוכלת לעצמי את הלב (ממש אוכלת - טוחנת!!!) ואני לא יודעת אם זה קשור להורמונים של ההיריון או סתם לתקופה שכזאת...
בהיריון הקודם הייתי כל כך שלווה, רגועה, שלמה עם עצמי ההיריון הזה אני פקעת עצבים שזה לא אמיתי - אני יכולה לראות משהו בטלוויזיה לצחוק ושנייה אחרי זה להתחיל לבכות
8 תגובות
עמוד 1
הורמונים. .. אלא אם כן חמותך היא זו שמעצבנת אותך ואז זה לא הורמונים אלא חמותך
יכול להיות שזה הורמונים ויכול להיות שאת מוקפת באנשים מעצבנים שילוב של שנהם הוא די קטלני.... תנסי לא להתייחס!
אני כמעט בטוחה שאת מדברת על הורמונים גם לי זה היה קורה בקצב
לא יש לי חמות מקסימה!!! זאת ממש לא היא זה בעיקר בעבודה ובמסביב כזה
בעלי מודע למצב וממש מנסה לספק את כל צרכיי הרגשיים
יש משהו שאת יכולה להוריד מעצמך כעת? אולי להוריד קורס מהלימודים או משהו?
אם לא,את באמת יכולה להיות רגועה,כי בע"ה אחרי-הלידה: 1. לטפל בתינוקות את יודעת.. 2. הילדה במסגרת וזה טוב לה ומרגיע אותך,שיש לך הפוגת-זמן לתקתוק עניינים-אחרים. 3. ביססת מע' של עזרה. 4. ציוד יש ואת הכי יעילה ויודעת,מה צריך לקנות,כשתצטרכי. 5. התייעלות: בנוגע ל"בזבוז-הזמן" כמו עם הילד-הראשון,שבעיקר עושים את הכל מתוך ניסוי ותהייה- זה כבר לא יהיה קיים,כי את תהיי יעילה בחצי-מהזמן,כפי שהיית עם אריאלי בכל-השעות כשנולדה. תשמעי,אני הייתי בעומס-אדיר בהיריון,עבודה,לימודים,מעבר-דירה.. למי היה זמן בכלל להסתכל בחנויות לתינוקות וכו'.... היום,אעשה זאת אחרת עם הילד-הבא.. אני עובדת כעת רק בחלטורות לא-מחייבות. אני כעת מסדרת את כל-הבית, הניירת וכו' וכו'..שהצטברה בגלל העומס שהיה, כי אני לא-אחזור על-המירוץ הזה שוב..
היום אני מנסה להגיע למה שחשת בהיריון-הראשון (הכוונה עם ניקוי-השולחן=ראש-נקי), כי אני חייבת לעצמי חוויה-מתקנת. בקיצור,מה שאני מנסה לומר זה,שאם היית ברוגע אז,תנסי לשמר את אותה החוויה גם כיום. קל להגיד,קשה ליישם..
כן בהחלט שה ליישם, הלימודים שלי הם הבריחה שלי מהכל הם עושים לי רק טוב!
יופי,זה מצויין שיש משהו שאת יכולה להתאוורר בו..ולקחת הפוגה מהכל...
אם בהתחלה עוד היה אפשר להתלבט אם הורמונים או לא הורמונים... ברגע שציינת את תופעת "מצבי הרוח המשתנים לפי הפרסומות בטלויזיה"-חד משמעית הורמונים!!!!!!!