היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי או פיג'מות או בגדים ליציאה או בגדים מחויטים לעבודה: חולצות מכופתרות, ג'קטים, מגפיים עם עקבים דקים ארוכים שלא נגמרים...
ו... בסופ"ש הקרוב אנחנו יוצאים חמשוש לצימר... טיול משפחות כזה...
מה לעזאזל אני עושה?! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
14 תגובות
עמוד 1
קניות?
יוצאת לשופינג
אוף... אין לי כל כך זמן לקניות... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני מוכנה לארוז במקומך! הייתי מתה לצימר מה קרה לך אל תהיי כבדה
הייתי בעבודה כשכתבת אז לא יכלתי כ"כ לקרוא ולהתרכז... רק עכשיו קראתי והגבתי...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אצלי בדיוק ההיפך.... אין לי כמעט בגדים לא יום יומיים...
כן כן זה בסדר אין צורך להתנצל העיקר שקראת
תמר, אני גם עורכת דין וגם עובדת ציבור... אז העבודה סוג של מחייבת אותי... היועץ המשפטי אצלינו לובש חליפות עם עניבה, ז"א אין מצב לדפוק ג'ינס "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
ממש צרות .. רוצה שני אעשה לך קניות? בא לי דווקא לקנות
נעלי בית על עקבים??? שימי תמונה אני חייבת לראות
שאלו יהיו הצרות שלך
אין לך שום דבר לימי שישי איה ג'ינס או משהו כזה? אני תאמת פעם התלבשתי אלגנטי והעפתי את הכל עכשיו טטייצים וסריגים וג'ינים וכאלו יחסית פשוטים כאלו אבל מכירה את המחוייבות אני עובדת במשרד עו"ד אין לך טייץ ושריד ארוך כזה יפה
מה את לובשת בסופי-שבוע? מה לבשת בחופשת-לידה (כשיצאת מהבית הכוונה)?
מהממת שכמוך! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!