טעיות של הורים...האם אתם מסכימות למה שנאמר?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

10 תגובות
עמוד 1
  • לא מסכימה שם עם הרבה דברים
  • אני קצת מסכימה עם ההרדמה על הידיים מהסיבה הפשוטה שאני עושה את זה ונשבר לי הגב כבר תכף כי התינוק שלי גדול בלי עין הרע חח..
    מתכננת בימים הקרובים לנסות להוריד את ההרגל.. אבל באסה כי ככה הוא נרדם אחרי מהר והכי חזק

• אני מסכימה מאוד עם הקטע של הידיים...

אני מרגילה את אמילי מגיל אפס להירדם במיטה (עם עזרה שלי- מוצץ, ליטופים וכו' אבל במיטה)
  • טלי..הייתה תקופה ועוד יהיו שלאוולין יש היסטריה בלילה.. לפעמים זה שיניים לפעמים כשהיא חולה...
    הדבר שעוזר לי הכי הרבה זה הכיסא נדנדה שקניתי..
    ה 550 שקל הכי הגיוניים שהוצאתי..אחד הדברים.

דברו איתי בפייסבוק

• וואי תשמעי נתת לי פה רעיון אדיר מאמי!
    כי ליעד מאוד מאוד מאווודד אוהב תנועה.. זה פשוט האופי שלו..
    וזה נורא קשה גם להרים על הידיים וגם לטייל בכל הבית במהלך היום חחחח ..
    איזה רעיון!תודה!

• שמחה לעזור.
    תכלס בכורסאת הנקה הזאת הנקתי אולי פעמיים.
    אבל האכלתי פעמים רבות בבקבוק..
    והכורסא עזרה לי מליון פעם להרדים את הילדה בלילות קשים.
    בכל מקרה הייתי מציעה לך לנסות להרגיל אותו לישון לבד.
    אבל אספר לך בסוד..אוולין החליטה יום אחד בערך בגיל 5.5-6 חודשים שהיא יודעת להירדם לבד..ופשוט זרמתי איתה.. בלילות הקשים אני עוזרת לה..אבל לרוב היא משחקת קצת והולכת לישון.
    לגבי הכורסא תבדקי, זה באמת אחלה של דבר.. גם כשהוא ישקול פי 2..אוולין היום 10 קילו..ולא מרגישים את זה על הכורסא בכלל.

דברו איתי בפייסבוק

• איזה קטע גם אני רציתי להעלות לפה את הכתבה...!!!

אני מסכימה בעיקר עם הקטע של ההרדמה על הידיים אבל אני לא רואה אפשרות אחרת.. מה אני ישים אותה ערה במיטה ואלך...???

כתבה משעשעת ונכתבה בצורה הומורסטית

• לילה בגיל הזה- ממש ממש לא..
    יותר מאוחר כבר כן.
    והיא תלמד להבין שזה בסדר..
    לא אומר שתשימי אותה ותלכי להתקלח ולרקוד..אבל כן להיות בחדר ליד לשמוע אותה אבל שתלמד לישון לבד..זה טוב להם.

דברו איתי בפייסבוק

• טוב, אני מסכימה לגבי הידיים.
    וכן, אולי הייתי קצת קשה ולא הרמתי ישר, אבל כרגע אני כ"כ שמחה שזה מה שעשיתי.
    הילדים שלי נרדמים לבד מגיל חודש וחצי, איך שהעברנו אותם לחדר נפרד.
    ואמנם כמו כל התינוקות הם אוהבים ידיים, אבל גם אין להם בעייה להעביר יום שלם על המזרן פעילות.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה