-
אני הייתי מאוד מציאה לך ללכת לעבוד אם את מרגישה קצת "כלואה" בבית. ולפי דעתי הפיתרון הכי טוב הוא לעבוד חצי משרה... עד 13:00 למשל....
ככה את גם יוצאת , מתאווררת ופוגשת אנשים, גם מרוויחה קצת וגם חוזרת הבייתה להיות עם ליעד, ולא מפסידה אותו כי את חוזרת מוקדם.
ככה את מרוויחה מכל העולמות
וככה אני מתכננת בעזרת השם לעשות בעתיד.. רק שלי אין מי שישמור עליה ואני אצטרך משפחתון או משהו כזה...
-
שנתייםםם בבית???????? טוב אני הייתי מזמן מתאשפזת באברבנאלללל!!!!
חייב לצאת לעבוד קודם כל בשביל הנפש בשביל עצמך לקום בבוקר להתארגן לצאת מהבית לפגוש אנשים ליצור קשרים ללמוד דברים חדשים ועוד את אומרת שיש לך אפשרות שאמא שלך תשמור אז בכלל !!!!!
והכי חשוב ברגע שאת תמצי את עצמך ותרגישי טוב עם עצמך הקטנציק ירגיש בדיוק כמוך!!!! ואם את לא הכי חייבת אז אפילו תמצאי לך חצי משרה או נגיד עבודה של 3 פעמים בשבוע משהו כזה רק בשביל להשתחרר קצת!!!
[/]
-
וואי תודה בנות הייתי זקוקה ל"אישור" הזה.. בהחלט בא לי טוב
-
עם אמא שלי הייתה יכולה להיות עם תאיר כל יום הייתי חוזרת לעבודה בלי למצמץ על תדאגי הבן שלך יאהב אותך בכל מצב הוא לא יגדל בלעדייך חשוב שתצאי מהבית תתארגני תתאפרי חשוב בשביל השפיות שלך חוץ מזה שאת צעירה מדי בשביל סתם לשבת בבית כל היום
-
כן זה הזוי!! ילדנו ממש בהפרש פיצי!!! אני זוכרת שאמרת כמה את כבר רוצה ללדת...חחחח
-
תצאי לעבוד
-
בובה,
בטח שתצא לעבוד!!!
עדיף שתחזרי מעבודה ותשחקי עם הבייבי ותחבקי ותתני אוכל כמו שאת עושה עכשיו ושניכם תהיו מאושרים - אין ספק בזה!
-
אני משאירה הבת שלי אצל אמא שלי
עובדת חצי משירה עד 13.00 אני חוזרת מתגעגעת לילדים
עובדת בבית בכיף מנקה מאכילה ועושה הכל בכיף
לא תקועה בבית
ממתינה לסוף שבוע עם בעלי והילדים
בקיצור מרגישה בנאדם
-
גם אני שמחתי לב לזה
-
צאי לעבוד חצי משרה
-
תמצאי עבודה ל4-5 שעות רק כדי לצאת מהבית "לנשום אוויר"
אם זה יתאים לך תתחילים לעבוד חצי משרה או משרה מלאה....
אל תדאגי ליעד לא ישכח אותך ב4-5 שעות
-
לצאת לעבוד
-
אני כמעט כמוך.. אני כבר כמעט 4 שנים לא עובדת ובבית..
אומנם אני יוצאת ופוגשת חברות ויוצאת המון לסידורים אבל זה מחרפן..
אם יש לך אפשרות לצאת לעבוד ברור שתצאי...זה כייף.. את חייבת את זה בשבילך.
שיהיה לך המון המון בהצלחה..!!!
[/center]
]
-
תודה נסיכות שלי
חיזקתן אותי
-
אני כל כך מבינה אותך.
ביום שני שעבר חזרתי לעבודה אחרי שנה וחודש שלא עבדתי (שמירת הריון + חופשת לידה)
הרגשתי כל כך טוב לקום בבוקר, להתארגן, להתאפר יפה ולצאת לפגוש אנשים בגילי ולדבר על דברים אחרים חוץ מתינוקות.
רצה הגורל ונאלצתי להתפטר כי בחישוב מהיר המשכורת שלי לא מכסה את ההוצאות של הגנים ככה שלא משתלם לי תמורת משכורת מינימום לצאת לעבוד.
אז כן החל מיום ראשון הקרוב אני שוב הולכת לשבת בבית עד שאמצע משהו יותר טוב ומשתלם.
רק המחשבה על זה עושה לי ממש רע אבל אין מה לעשות.
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
אני מסיקה ממה שכתבת שכלכלית אין לכם בעיה שתישארי בבית. אם היתה לי אפשרות, הייתי יוצאת לעבוד עד 13:00. זה גם נותן לך זמן להתאוור, לראות אנשים, את האפשרות להתלבש בבוקר ולהתאפשר ולא להסתובב עם הטרנינג כל היום וגם נותן לך את האפשרות להיות יותר עם הילד או להספיק לעשות את כל הארגונים בבית לפני שהילדים חוזרים מהגן (אם הגן הוא עד 16). תמיד אמרתי לעצמי שאם היתה לי האפשרות להתחיל לעבוד בחמש בבוקר אבל לחזור הביתה באחת, הייתי עושה את זה
-
אני הייתי מחפשת לעצמי משהו קליל ולא עם הרבה שעות.
כי את אומרת שאת לא חייבת
אבל מרגישה קצת כלואה
וגם רוצה להיות שם בשביל ליעד
אז עבודה של 5-6 שעות היא גם טובה בשבילך.
אני בעד!
-
מאמי שלי, אני עובדת אני לומדת ואני מגדלת
אז אני לא אגיד לך שהיה קל - בהתחלה היה לי נורררררא קשה
בכיתי המון והייתי על סף קריסה ממממש
אבל היום ברוך ה' התרגלתי ולמדתי לשלב בין הדברים ואפילו קצת לנוח לבלות להיות במטבח ולהיכנס לפורום
-
ברור שלצאת לעבוד.
בהצלחה מתוקה.
בשמת
-
ברורררררררר שלצאת מהבית!
-
אני חושבת שלא כל אישה מסוגלת לשרוד שהייה בבית
אני למשל מאושרת עד עמקי נשמתי שאני הולכת לשמור על נועם ועל עוד תינוקת ולא צריכה לצאת לעבוד
ואני חושבת שאת צריכה לצאת לעבוד כי הנפש שלך זקוקה לזה, ואני די בטוחה שליעד יסלח לך עד גיל 18