איזה כאב, אלוהיםםםםםםםםםם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאתמול אני מתקפלת מכאבים, מיואשת כואבת לא יודעת מה לעשות.......
    יש לי כאבי תופת (כאבי שיניים), עשיתי סתימה אתמול כי כאב לי ויש לי דלקת חניכיים בפעם שלישית, ממש חריפה כל הפה של נפוח, כואב כאילו חותכים אותי עם סכינים וחרבות...לא יודעת מה לעשות...
    לוקחת אקמול ועושה שטיפות עם מי מלח ולא עוזר לי :(
    אני פשוט לא יודעת מה לעשות, כואב לי ברמות קשות :(
    רופאה אתמול אמרה שהכאב בא מהחניכיים ולא מהשן שטופלה, זהייקח קצת זמן לעשות שטיפות ואקמול, אין מה לעשות...
    כאב שיניים אחד הכאבים החזקים וכואבים והבלתי נסבלים!.

9 תגובות
עמוד 1
  • מאמי כמה אני מבינה אותך, אני במצבך נשמה..כול הצד השמאלי של הפנים התנפח לי כמו בלון וממש כאבי טופת..חייה בנתיים על אופטלגין ואוגמנטין.. אבל זה טוב שאת מטפלת בשיניים שלך מאמי..
  • שיעבור מהר!!!!!!!!!

• שיעבור מהר
    [

• שיעברו לך מהר הכאב הנורא הזה!
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • תןדה רבה, הכאב נמשך והוא ממש בלתי נסבל, אני חיה מאקמול לאקמול, משטיפת לשטיפה, אוףףףףףףףףףףףף
    כל הלחי מנופחת לי כואב לי לדבר כואב לי לאכול כואב לי לשיון כואב לי הכלללללל וזה לא עוברררררררררררררר :(
    אני משגתעתתתתתתתתתת

• מאמי

• שיעבור מהר

• הכאב נמשך והוא ממש בלתי נסבל, אני חיה מאקמול לאקמול, משטיפת לשטיפה, אוףףףףףףףףףףףף
    כל הלחי מנופחת לי כואב לי לדבר כואב לי לאכול כואב לי לשיון כואב לי הכלללללל וזה לא עוברררררררררררררר :(
    אני משגתעתתתתתתתתתת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה