הימים לא אותם ימים והלילות שלא נדבר...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וזה רק ההתחלה של החודש המיוחל !!!!!!

רק קמתי !!!!!בשעה 2:00 לעשות פיפי ועכשיו כבר 4:00

ואני ערה כאילו 8 בבוקר !!!! לא מצליחה להירדם ועד שאני נרדמת אני מתעוררת אחריי שעתיים

כאילו אני לא מבינה מה הבעיה של זה שאני בהריון לנידנודי שינה המטורפים האלה????

החוסר נוחות מובן לי אבל זה קשה לי להבין!!!! זה מתסכלללללל

ובנוסף גיליתי שיצאו לי סימני מתיחה אדומים!!!!! בבטן התחתונה מה הסיכויים שזה יעבור ????
    העיקר קניתי שמן ב100 שח שאמור למנוע מקרים כאלה

9 תגובות
עמוד 1
  • התחושות האלה זכורות לי בבירור...
    זה יעבור עם הלידה.. אני מבטיחה לך שתרדמי תוך דניה בכל הזדמנות שתהיה לך לישון..

• ווואוו באסה אני זוכרת את עצמי בהריון הראשון מסתובבת כל הלילה כמן זומבי בבית,
    הבטן מפריעה, ההתרגשות ובטח גם העובר בפנים זז ולא נותן לשון, תנסי לשכב בסלון אולי להרדם עם טלויזיההאו משהו

• נפלאןת ההורמונים. היה לי בחודש החמישי והתשיעי. יעבור. כרגע תנסי לבדר את עצמך - לקרוא ספר לראות סרט וכו.
    [

• היי אדווה,
    אוטוטו וזה נגמר
  • לגבי סימני מתיחה אומרים שזה לא קשור למריחת שמנים וזה יכול להופיע ללא קשר גם למי שמרחה וגם למי שלא... חוץ מזה אומרים שעם הזמן זה פשוט מתבהר ולא רואים כמעט אבל לא נעלם לגמרי. אבל אל תיקחי את זה קשה - זה שטויות!

לגבי שינה - תשתדלי לישון כל פעם שתוכלי וככה גם אם את מתעוררת הרבה זה לא ינה לך כי בכל זאת תשני.

המשך קל, תקין ורגוע

• יואוו כמה אני מבינה אותך זכור לי היטב הלילות האלה.
    אבל תראי תא הצד החיובי אוטוטו זה נגמר וגם זה הכל בשביל הקטנציק מסכן גם לו לא נוח.

לידה קלה בע"ה

• אדווה מתוקה, בכנות הנדודי שינה זה הכנה לתינוק.. לזה שלא תישני בלילה...גם לי היה את אותו הדבר ואמרו לי את זה ואמרתי איזה שטויות...אבל זה כ"כ נכון!!!!

כי רק כשיש תינוק מבינים מזה לא לישון בלילה!!1

גם לקום לפיפי 1000000 פעם בכל לילה..

בקשר לסימנים.. יש שמן ג'ל של דר' פישר מעולה!!! להריון עם שמן זרעי ענבים ושמן נבט חיטה וויטמין E אני השתמשתי מתחילת ההריון ולא יצא לי כלום!!!

חברה שלי התחילו לה סימנים היא מרחה םעמיים ביום והמצב השתפר ואחרי הלידה זה עבר...

• חוסר נוחות פיפי והורמונים בגלל זה לא ישנים בלילה או ביום או בכלל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה