היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מחר נכנסת לשבוע 30 (היום 29+6) ויש לי כאבי גב נוראים!!!! במיוחד בחיבור בין העמוד שידרה לאגן אני לא מסוגלת להתכופף,לשבת,לשכב,לעמוד
יש משהו שאפשר לעשות כדי להקל על הכאבים?? בקבוק חם לא עוזר לי
משהו? מישהו? לא אכפת לי לנסות כל דבר!!!! רק שירגע קצת הכאב
4 תגובות
עמוד 1
סיוט. גם אצלי זה מגיע כל הריון.... יש חגורות שאפשר לקנות כדי להקל אבל בתכלס חתיכת בד או צעיף עושה את אותו דבר. יש 2 אפשרויות או שתקשרי קצת חזק את הצעיף מלפנים לאחור ז"א כביכול לסגור את האגן... או להפך. זה כמו שומר על המפרק יחד כמו שהוא בלי הריון וזה פחות כואב. אני עכשיו הגעתי למצב שקשה לי לעמוד על רגל אחת (דבר שקורה בכל צעד בהליכה שלא לדבר על עליה וירידה של מדרגות).... פווווו חודש תשיעי הוא ארוך................ והוא רק התחילללללללללללל
אין לי מושג תתיעצי עם רופא שלך תרגישי טוב
תנסי ללכת לעיסוי אצלמטפל שהתמחה בנשים בהריון מאיזה איזור את אני ימליץ לך זה מאוד עוזר !!