יואו אני בד-י-כ-א--ו-ן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זוכרות שסיפרתי לכם על המבחן בזב שעשיתי ואני מפחדת שלא אעבור----אז כן באמת לא עברתי...!!!!!!!!!!!!!!!!!אניי ממש ממש ממש לא מאמינה-ידעתי את החומר מצוין!ולא יודעת למה ביום של המבחן הגעתי נורא עיפה ובלי חשק ופשוט עשיתי שטויותתתת!!!!!!!!!!אוףףףף אני מרגישה פסיכית לגמרי זה ברור לכלום שאני יעבור!!!!עשיתי מבחנים של מועצת רואי חשבון ואני רואת חשבון ועברתי אז מבחן פשוט שכזה!!!!!ולא לדבר שלקחתי מהעבודה 3 שבועות חופש שלכול הדעות זה מספיק -ולא עברתי....וזה לא בגלל שלא ידעתי את החומר זה פשוט כי כנראה ד' רצה מלמעלה שאני לא יעבור ופשוט עשיתי שטויות!!!!!!!!!אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
    מה אני יעשה עפ העבודה עוד חודשים אני צריכה ללדת ז"א שהם יצטרכו לשלם לי חודשים שכר כביכול בחינם(הם לא יכולים לפטר אותי עכשיו)וזה בחינם כי בלי רישיון אני לא מועילה להם בגרוששששש!!!!ואז אני ילד בעז"ה ושבועיים אחרי החופשת לידה (בערך)המבחן!!!יואו אני בדיכאון !!!!!!!ואני חשבתי שתיהיה לי סוף סוף חופשת לידה שקטה!!!!!!!איך אני יספר לבעלי????לבוס???????איך??????
5 תגובות
עמוד 1

• תקשיבי, את יודעת את החומר, אבל כנראה פשוט לא היית מוכנה למבחן מבחינות אחרות - אולי לא היית רגועה מספיק, אולי לא תרגלת שאלות בסגנון ששואלים במבחן, יש מיליארד סיבות למה לא להצליח למרות שלומדים. קודם כל תרגעי

• לא שתביני זה ברור לי כשמש שידעתי את החומר ומחוסר ריכוז וגם בשבוע של המבחן לא הרגשתי טוב אז עשיתי שטויות!!!!!ח"ו אף אחד לא לרעתי זה ברור שאם זה קרה זה היה צריך לקרות רק שאני מרגישה רע עם עצמי-אני מקווה שאני לא מצגאה יותר מידי- אבל בקורס במכללה אני הייתי בין התלמידים הטובים ביותר .להפך כול הזמן המרצה היתה אומרת לי מה את צריכה ללמוד ולהגיע את יודעת תחומר מצוין!!!!!המבחן עוד בערך חצי שנה ביוני ואני צריכה ללדת עוד חודשיים בעז"ה אז 6-2=4 חודשים מתוכם 3 וחצי לחופשת לידה ושבועיים ללימוד למבחן!!!!!ואין לי כוח לזה אני יודעת מה זה ללמוד עם תינוקות קטנים וזה לא פשוט וכ"כ לא בא לי שוב להקלע למצב של לימוד אחרי חופשת לידה עם תינוק קטן....האמת מזל שזה קיץ אז זה יהיה פחות נורא....וגם הכי קשה לי זה עם הבוס בעבודה לא נעים לי כי הוא כ"כ היה בטוח שאעבור וסה"כ הוא שילם לי עכשיו חצי שנה סטאג כי היה בטוח שאעבור ואז היה אמור להיות לו רווח מזה שיש לי רישיון ועכשיו עוד חצי שנה הוא יצטרך לחכות!!!ויצא לו מזה רק הפסד נזה שהוא לקח אותי!!!!וגם אני לא יוכל לעשות כלום בחודשיים הקרובים כי אין לי רישון בקיצור דיכאון!!!!האמת מה אני בוכה כ"כ יש אנשים שיש להם צרות יותר גדולות לא???!!!יהיה טוב נכון|??|??

• יהיה מעולה!

• תודה מותק מקווה שיהיה טוב...סתם יש לי הרגשה לא טובה!אבל הכי חשוב לזכור שכול מה שד' עושה זה לטובה-וכנראה זה היה צריך לקרות!
  • אני עשיתי מבחן של מועצת יועצי מס.
    את החלק של חשבונאות- עברתי רק בפעם ה-3
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה