בנות הפורום הוותיקות והטובות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קוראת לכן לחזור לפה בהמוניכן!...
    אז נכון, היה מה שהיה, לרבות מאתנו זה השאיר טעם מר...
    אבל הלו, היה לנו גם כייף, לא?? יש פה המון בנות מקסימות, שאוהבות ומכבדות אחת את השנייה, אז למה שנוותר על זה בגלל איזה אירוע חד פעמי, לא נעים ככל שהיה?...
    בננות, התלבטתי רבות אם לרשום את ההודעה הזאת או לא. אבל חבל לי פשוט, על הקשר שאבד, על הפורום שמת (זמנית אני מקווה), ועל כל השיתופים וההתרגשויות המשותפות שאינם...
    אז יאללה, אם יש פה עוד כמה שחושבות כמוני (ואני רואה שיש)... בואו נשים בצד את כל מה שהיה, ונמשיך כרגיל. שווה לנסות, לא?..

ענת
7 תגובות
עמוד 1
  • חמודונת, העיקר שאת חזרת לפה, זה כבר משהו!!!
  • יפעתוש נשמתי, שלחתי לך מייל
    מקווה שהטבעיות והזרימה יחזרו לפה כמה שיותר מהר, אמן!
    המשך יום נפלא לכולן,
    ענת
  • ענת... אני פשוט לא כ"כ הייתי בעניינים בשבוע האחרון הבנתי שהיה פה בלאגן אבל לא יודעת מי נגד מי ולמה....
    בכל מקרה אני עדיין כאן !!!
    ובעד שלום עולמי

• יולי, אני איתך....
  • יולי, לייק, אני גם בעד שלום עולמי
  • אני מחזקת אתכן!!!

יאללה תשובו כולכן לתמיכה הדדית ועוטפת כי רק אנחנו מבינות אחת את השניה...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • ענתו'ש אני איתך!!! יש בנות שאני ממש מתגעגעת אליהן והן פשוט נעלמווו!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה